ΖΩΔΙΑ

23/05: Όλα τα έχει ο μπαξές- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

22 Μαΐου 2022

23/05: Όλα τα έχει ο μπαξές- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
Ο Ερμής ανάδρομος μπήκε ξανά στο ζώδιο του Ταύρου αναμοχλεύοντας μέχρι αρχές Ιουνίου ζητήματα που αφορούν αξίες, πεποιθήσεις, σχέσεις και οικονομικά. Η Σελήνη στους Ιχθύες ζητά να έρθουμε σε επαφή με πιο ανάλαφρες και ρομαντικές αποχρώσεις. Ο Άρης μπαίνει σε κενό πορείας ζητώντας να εξετάσουμε εκ νέου στόχους και επιθυμίες. Όλα τα έχει ο μπαξές σήμερα. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι.

Για τους Κριούς, σήμερα χρειάζεται να είστε ιδιαίτερα προσεκτική/ός με θέματα που σχετίζονται κυρίως με οικονομικά και γενικότερα με ότι είναι πολύτιμο για εσάς. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, Ο Ερμής σήμερα ανάδρομος μπαίνει ξανά στο ζώδιό σας φέρνοντας μαζί και ζητήματα τα οποία είναι ακόμη ανοιχτά και για κάποιον λόγο χρειάζεται να κλείσουν. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, σκέψεις από το παρελθόν έρχονται και θα πρέπει να τις ταξινομήσετε κατάλληλα ώστε να μην πάρουν ενέργεια και χρόνο από το πρόγραμμά σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, σήμερα είναι σημαντικό να κάνετε τα πράγματα με τον τρόπο που θέλετε και όχι με τον τρόπο που σας επιβάλλουν οι καταστάσεις. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, ενδέχεται σήμερα να νιώθετε πως οι καταστάσεις τρέχουν και πρέπει να τις προλάβετε ή πως η δική σας ενέργεια δεν είναι αρκετή για όλα όσα πρέπει να κάνετε. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, η Σελήνη σήμερα απέναντι σας, σας ωθεί να ασχοληθείτε με σχέσεις ή/και συνεργασίες ανεξάρτητα το πρόγραμμά σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, σήμερα θα ήταν πρέπον να δώσετε ενέργεια σε κάτι που πραγματικά μπορεί να σας αναζωογονήσει χωρίς να χρειαστεί να επενδύσετε πολλή ενέργεια. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, θεωρητικά η Σελήνη στους Ιχθύες λειτουργεί καταπραϋντικά σε εσάς μιας και ανήκετε στο ίδιο Στοιχείο, του Νερού, ωστόσο λόγω των Εκλείψεων που σας επηρέασαν και σας επηρεάζουν ακόμη άμεσα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, δυσκολίες μπορεί να έρθουν σήμερα σε θέματα που σχετίζονται με τα προσωπικά σας, το σπίτι ή την οικογένεια. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, η επικοινωνία σήμερα μπορεί να βοηθήσει στα σχέδιά σας αλλά θα πρέπει να γίνει με ευαισθησία και ιδιαίτερη ευελιξία όπου βλέπετε πως χρειάζεται. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, σήμερα είναι μια ημέρα κατά την οποία καλό θα είναι να ασχοληθείτε με οτιδήποτε άλλο εκτός αξίες και οικονομικά. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, η Σελήνη στο ζώδιό σας μπορεί να σας μεταφέρει σε ονειρικούς κόσμους σήμερα ωστόσο θα πρέπει να έχετε και τα μάτια σας ανοιχτά αν πρόκειται για σημαντικές ενέργειες. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.