ΖΩΔΙΑ

24/05: Τάση εξιδανίκευσης- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

23 Μαΐου 2022

24/05: Τάση εξιδανίκευσης- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
Το πάντρεμα της Σελήνης με τον Άρη και τον Ποσειδώνα στο ζώδιο των Ιχθύων είναι το κύριο πλανητικό δρώμενο σήμερα και θα επηρεάσει τις σκέψεις, τα συναισθήματά και τις δράσεις μας. Η τάση να ονειρευτούμε, να αποδράσουμε από τα τρέχοντα, να δούμε τα πράγματα περισσότερο ρομαντικά είναι στο μενού της ημέρας ωστόσο ταυτόχρονα υπάρχει η τάση να απογοητευτούμε και να εξιδανικεύσουμε τις καταστάσεις που μας περιβάλουν. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι.

Για τους Κριούς, τα πλανητικά δρώμενα σήμερα δημιουργούν τις κατάλληλες συνθήκες να χρησιμοποιήσετε την φαντασία σας και να την εντάξετε στην πραγματικότητά σας. Δείτε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, ο Ερμής ανάδρομος πάλι πίσω στο ζώδιό σας συνδυαστικά με τις υπόλοιπες δυναμικές μπορεί εύκολα να σας αποπροσανατολίσουν σήμερα. Δείτε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, ο Ήλιος στο ζώδιό σας φωτίζει την οδό που θα πρέπει να ακολουθήσετε και ο Ερμής ανάδρομος σας βοηθά να κάνετε τις απαραίτητες αναθεωρήσεις. Καλό θα είναι να χρησιμοποιήσετε την ευελιξία σας καθώς και την διαίσθησή σας. Δείτε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, διάφορες σκέψεις μπορεί σήμερα να οδηγήσουν τα βήματά σας για αυτό είναι σημαντικό να κινηθείτε με σταθερότητα και καλή οργάνωση. Δείτε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, σήμερα καλό θα είναι να ακολουθήσετε την λογική οδό παρά αυτό που νιώθετε πως πρέπει να κάνετε. Δείτε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, με την Σελήνη, τον Άρη και τον Ποσειδώνα απέναντί σας μπορεί να σας φαίνεται πως ανοίγουν δρόμοι μπροστά σας αλλά θα πρέπει να έχετε τα φώτα της ομίχλης ανοιχτά. Δείτε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, σήμερα με κάποιον τρόπο μπορείτε να δημιουργήσετε όμορφα πράγματα γύρω σας ή να ανακαλύψετε κάτι το οποίο θα ανεβάσει την διάθεσή σας. Δείτε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, η ανάγκη να αποδράσετε σε μέρη μαγικά μπορεί να γίνει με διάφορους τρόπους σήμερα, παίρνοντας ικανοποίηση. Δείτε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, σήμερα αποφύγετε συζητήσεις ή επαφές οι οποίες μπορεί για κάποιον λόγο να σας απογοητεύσουν. Δείτε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, η ηρεμία και η γαλήνη είναι ιδιότητες τις οποίες χρειάζεται να κυνηγήσετε να νιώσετε σήμερα. Δείτε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, αξίες και πράγματα τα οποία είναι πολύτιμα για εσάς είναι στο μυαλό σας με κάποιον τρόπο χτες και σήμερα. Δείτε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, η Σελήνη με τον Άρη και τον Ποσειδώνα σήμερα στο ζώδιό σας, σας δίνουν απλόχερα την ευκαιρία να ασχοληθείτε με καλλιτεχνικά και οτιδήποτε ανεβάζει την διάθεσή σας. Δείτε τη συνέχεια εδώ.