ΖΩΔΙΑ

25/5: Άρης στον Κριό- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

24 Μαΐου 2022

25/5: Άρης στον Κριό- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
Ο Άρης στο ζώδιο του Κριού μέχρι 4 Ιουλίου μας δίνει την απαραίτητη ώθηση να ασχοληθούμε με καταστάσεις οι οποίες έχουν μπει σε ρουτίνα. Οι έντονες συγκινήσεις, τα πάθη, η δράση και η κίνηση είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του Άρη στο ζώδιο που κυβερνά, τον Κριό, και θεωρητικά το κίνητρο δεν χρειάζεται να είναι ιδιαίτερα βαθύ. Φτάνει να υπάρξει η σπίθα για να δώσει ξανά ζωή εκεί που δεν υπάρχει πια ενέργεια. Η συγκεκριμένη θέση του Άρη δεν φημίζεται για την προσαρμοστικότητά, την υπομονή και τη σύνεση, οπότε θα πρέπει να βάλουμε λίγη περισσότερη ενέργεια προς αυτή τη κατεύθυνση, τουλάχιστον μέχρι αρχές Ιουνίου που ο Ερμής θα είναι ακόμη ανάδρομος. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι.

Για τους Κριούς, ο Άρης στο ζώδιό σας, θα σας βοηθήσει κυρίως να εξωτερικεύσετε τα ταλέντα και τις ικανότητές σας χωρίς φόβο αλλά με πάθος, στον κόσμο γύρω σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, με τον Άρη στο ζώδιο του Κριού μέχρι αρχές Ιουλίου θα έχετε την δυνατότητα να ξεκαθαρίσετε κυρίως μέσα σας, τί είναι αυτό που πραγματικά μπορεί να σας βοηθήσει να προχωρήσετε ένα βήμα μπροστά. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, ο Άρης στο ζώδιο του Κριού σας ωθεί κυρίως να ασχοληθείτε με κοινωνικά θέματα και να δείτε πιο καθαρά τα εσωτερικά σας κίνητρα προς αυτή την κατεύθυνση. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, ανεξάρτητα πως είναι η επαγγελματική σας κατάσταση και οι δραστηριότητες που έχετε αναλάβει αυτή την περίοδο ο Άρης στον Κριό δίνει μια μοναδική ώθηση στον συγκεκριμένο τομέα για ανάπτυξη. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, ο Άρης στο ζώδιο του Κριού μέχρι αρχές Ιουλίου ανοίγει κυρίως πνευματικούς και νοητικούς δρόμους με την έννοια πως μέσα από την γνώση, τον πειραματισμό και την εξερεύνηση θα έρθετε πιο κοντά με όνειρά σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, ο Άρης στον Κριό μέχρι αρχές Ιουλίου θα δράσει σε εσάς κυρίως σε εσωτερικό επίπεδο, δείχνοντάς σας την οδό που πρέπει να ακολουθήσετε ώστε να αποφορτιστείτε από καταστάσεις που δεν είναι πια ευχάριστες και σας βαραίνουν. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, η εναρμόνιση και η ισορροπία είναι ιδιότητες τις οποίες πρεσβεύετε είτε κάνετε κινήσεις συνειδητά είτε ασυνείδητα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, ο συγκυβερνήτης του ζωδίου σας Άρης, στο ζώδιο του Κριού, λειτουργεί βοηθητικά προς εσάς, μιας και δεν αφήνει την φλόγα να σβήσει και να βαλτώσετε σε καταστάσεις που δεν μπορείτε να κάνετε ένα επόμενο βήμα λόγω εξωγενών παραγόντων. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, αρκετά βοηθητική η θέση του Άρη στο ζώδιο του Κριού, ωστόσο ενδέχεται μέχρι αρχές Ιουνίου που ο Ερμής θα είναι ακόμη ανάδρομος να μην μπορείτε να εκφραστείτε όσο θα θέλατε, ακόμη και όσο θα μπορούσατε. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, οι παρορμητικές δράσεις χωρίς στοχευμένη οδό και χωρίς να γνωρίζετε το αποτέλεσμα 100% δεν είναι το φόρτε σας και πιθανά η θέση του Άρη στο ζώδιο του Κριού να σας ωθεί να δράσετε χωρίς να είστε απόλυτα σίγουρη/ος για την πορεία ή για το αποτέλεσμα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, η ενέργεια του Άρη στον Κριό μέχρι αρχές Ιουλίου στοχεύει στο να σας βοηθήσει να επικοινωνήσετε με το άμεσο περιβάλλον σας πιο ελεύθερα και με περισσότερο ενθουσιασμό. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, η θέση του Άρη στο ζώδιο του Κριού σας φέρνει σε επαφή κυρίως με αρχές, αξίες, οικονομικά, κτήσεις και ότι είναι πολύτιμο στο σήμερα της ζωή σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.