ΖΩΔΙΑ

27/5: Ανάγκη για ασφάλεια και ηρεμία- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

26 Μαΐου 2022

27/5: Ανάγκη για ασφάλεια και ηρεμία- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
Η Σελήνη μπαίνει στο ζώδιο του Ταύρου σήμερα το πρωί φέρνοντας μαζί και την ανάγκη να νιώσουμε περισσότερη ηρεμία και μεγαλύτερη ασφάλεια στο περιβάλλον που βρισκόμαστε. Ο Ερμής έχει μπει και εκείνος στον Ταύρο κατά την ανάδρομή του πορεία, δίνοντας την ευκαιρία για αναθεωρήσεις και αναπροσαρμογές στα παραπάνω ζητήματα. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι.

Για τους Κριούς, σήμερα όσο περνά η μέρα θα σας απασχολούν κυρίως ζητήματα που σχετίζονται με αξίες είτε σε συναισθηματικό είτε σε υλικό επίπεδο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, καλό θα είναι σήμερα ότι έχετε να κάνετε να το προγραμματίσετε μετά τις 10 πμ. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, οι σκέψεις θα είναι πολλές σήμερα και πιθανόν να σας οδηγήσουν σε παρελθοντικές καταστάσεις είτε ευχάριστες είτε λιγότερο ευχάριστες. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, κοινωνικά θέματα έρχονται στο προσκήνιο σήμερα και με τον έναν ή τον άλλον τρόπο χρειάζεται να δώσετε χρόνο και ενέργεια. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, σήμερα τα πράγματα και τις καταστάσεις θα πρέπει να τα προχωρήσετε σιγά σιγά παίρνοντας τον απαραίτητο χρόνο, όπου νιώθετε πως χρειάζεται. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, σήμερα δεν είναι σίγουρο ότι θα καταφέρετε να ολοκληρώσετε ότι έχετε βάλει στο μυαλό σας ωστόσο είναι σίγουρο πως τα πλανητικά δρώμενα είναι υποστηρικτικά. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Αφροδίτη, ετοιμάζεται να αλλάξει ζώδιο, κάτι που σας επηρεάζει ιδιαίτερα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, η Σελήνη στο Ταύρο σήμερα απέναντι από το ζώδιό σας φέρνει ζητήματα τα οποία σχετίζονται με σχέσεις και συνεργασίες στην επιφάνεια. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, μια κατάσταση στην καθημερινότητά σας ή κάτι που αφορά την εργασία σας σήμερα παίρνει χρόνο από το πρόγραμμά σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, η Σελήνη στον Ταύρο σήμερα (από αύριο και η Αφροδίτη στο ίδιο ζώδιο), θα λειτουργήσουν ιδιαίτερα ευνοϊκά για εσάς κυρίως σε θέματα που σχετίζονται με την δημιουργία και παραγωγικότητά σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, θέματα σπιτιού, οικογένειας και προσωπικής ζωής σήμερα (και αύριο) καλό θα είναι να τα αποφύγετε αν δεν μπορείτε να τα χειριστείτε με το γάντι. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, η επικοινωνία σήμερα λειτουργεί ευνοϊκά αν αποφασίσετε να δείτε άτομα ή να επικοινωνήσετε με ανθρώπους είτε για συναισθηματικά είτε για επαγγελματικά θέματα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, το δικό του, τη σχέση σας, το μέλλον, τους κολλητούς αλλα και τους τοξικούς σας συνδυασμούς.