ΖΩΔΙΑ

28/5: Αφροδίτη στον Ταύρο- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

27 Μαΐου 2022

28/5: Αφροδίτη στον Ταύρο- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
Η Αφροδίτη στο ζώδιο του Ταύρου μέχρι 22 Ιουνίου μας ωθεί να ασχοληθούμε περισσότερο με τους τομείς που συνδεόμαστε με άλλους ανθρώπους. Σχέσεις, συνεργασίες, φιλίες έρχονται στο προσκήνιο. Μέσα από την σταθερότητα και την πραότητα να ομαλυνθούν σχέσεις και συνδέσεις που αξίζουν να μείνουν στο χρόνο. Η Αφροδίτη στον Ταύρο με σεβασμό στις κτήσεις και ότι έχει κερδηθεί, θα μας βοηθήσει να απαλλαγούμε από οτιδήποτε μας δημιουργεί συναισθηματική αστάθεια. Η ομορφιά, το κάλλος και η γενναιοδωρία είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά της Θεάς στο συγκεκριμένο ζώδιο, καθώς και ο φανατισμός και το πείσμα. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι.

Για τους Κριούς, η Αφροδίτη στο ζώδιου του Ταύρου ενεργοποιεί κυρίως τους τομείς που σχετίζονται με την ασφάλεια στη ζωή σας είτε σε συναισθηματικό είτε σε υλικό επίπεδο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, η Αφροδίτη είναι ο κυβερνήτης του ζωδίου σας, οπότε η θέση της στον ουράνιο θόλο και στον Ηλιακό σας χάρτη είναι ιδιαίτερα σημαντική. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, η Αφροδίτη στο ζώδιο του Ταύρου θα φέρει στην επιφάνεια σκέψεις και καταστάσεις οι οποίες συνδέονται κυρίως με την ανάγκη σας να νιώθετε ασφαλής. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, νέες γνωριμίες είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο φέρνει η Αφροδίτη στο ζώδιο του Ταύρου μέχρι τέλη Ιουνίου περίπου. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, η Αφροδίτη στον Ταύρο σας βοηθά και σας παρακινεί να κάνετε πράγματα κυρίως σε επαγγελματικό επίπεδο ωστόσο θα πρέπει να είστε ανοιχτή/ός σε συνεργασίες και επαφές με άλλους ανθρώπους. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, ιδιαίτερα ευνοϊκή η θέση της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ταύρου για εσάς μέχρι τέλη Ιουνίου περίπου, φέρνοντας στην επιφάνεια ζητήματα τα οποία σχετίζονται με το εξωτερικό, σπουδές, διακρίσεις και γενικότερα ότι κλάδος σας ενδιαφέρει και έχει επεκτατικό χαρακτήρα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, η Αφροδίτη, κυβερνήτης του ζωδίου σας, στον Ταύρο ενεργοποιεί βαθύτερες ανάγκες, επιθυμίες και όνειρα μέχρι τέλη Ιουνίου περίπου. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, η Αφροδίτη περνά απέναντί σας, στο ζώδιο του Ταύρου μέχρι τέλη Ιουνίου περίπου, ενεργοποιώντας οτιδήποτε σχετίζεται με συνδέσεις και αξίες. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, η Αφροδίτη στο ζώδιο του Ταύρου στοχεύει να ομορφύνει και να βελτιώσει την καθημερινή σας ρουτίνα και τις συνθήκες εργασίας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, ιδιαίτερα ευνοϊκή η θέση της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ταύρου για εσάς μέχρι τέλη Ιουνίου περίπου και ειδικότερα μετά τις 3/6 που θα ορθοδρομήσει ο Ερμής. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, σε προσωπικά ζητήματα, το σπίτι και την ιδιωτική σας ζωή φέρνει αέρα ανανέωσης η Αφροδίτη στο ζώδιο του Ταύρου μέχρι τέλη Ιουνίου περίπου. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, η Αφροδίτη στο ζώδιο του Ταύρου σας βοηθά κυρίως σε επικοινωνιακά ζητήματα και οτιδήποτε σχετίζεται με το άμεσο περιβάλλον σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.