ΖΩΔΙΑ

29/5: Δυσκολία σύνδεσης καρδιάς και λογικής- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

28 Μαΐου 2022

29/5: Δυσκολία σύνδεσης καρδιάς και λογικής- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
Η Σελήνη στο ζώδιο του Ταύρου σήμερα συναντά τον Ερμή ανάδρομο. Από το απόγευμα και μετά θα περάσει στο ζώδιο των Διδύμων, ένα ζώδιο το οποίο το κυβερνά ο Ερμής, επίσης. Αυτό σημαίνει πως ζητήματα που εκκρεμούν έρχονται στην επιφάνεια προς διεκπεραίωση. Η δυσαρμονική της σχέση με τον Κρόνο, ο Ήλιος χωρίς όψεις με άλλους πλανήτες και λίγο πριν την Νέα Σελήνη, μπορεί να υπάρξει δυσκολία να συνδέσουμε το μυαλό με την καρδιά μας, τα συναισθήματά με την λογική. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι.

Για τους Κριούς, θέματα αξιών είτε αφορά συναισθηματικά είτε υλικά ζητήματα έχουν έρθει στην επιφάνεια για να τα δείτε από μια άλλη οπτική. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, η Σελήνη ακόμη στο ζώδιό σας μέχρι το απόγευμα σας ωθεί να ασχοληθείτε με προσωπικά σας θέματα και οτιδήποτε σχετίζεται με την προβολή σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, λίγο πριν την Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας καλό θα είναι να είστε ιδιαίτερα προσεκτική/ός με την υγεία σας, κυρίως σε ψυχικό επίπεδο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, κοινωνικά θέματα σας απασχολούν αυτές τις ημέρες και δεν είναι σίγουρο πως θα μπορέσετε να βγάλετε άκρη σήμερα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, επαγγελματικά ζητήματα έρχονται στο προσκήνιο προς περαιτέρω διερεύνηση ωστόσο καλό θα είναι να μην βιαστείτε να βγάλετε τα συμπεράσματά σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, σήμερα καλό θα ήταν να μην προγραμματίσετε να κάνετε πράγματα τα οποία είναι σημαντικά και κυρίως θα μπορούσαν να γίνουν μία άλλη στιγμή. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, προσπαθήστε σήμερα να προγραμματίσετε τις δραστηριότητές σας από το απόγευμα και μετά που η ενέργεια θα είναι πιο ανάλαφρη. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, τα σταθερά βήματα είναι το χαρακτηριστικό σας και σήμερα ειδικά θα είναι μία πολύ χρήσιμη ιδιότητα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, από το απόγευμα και μετά θα πρέπει να δώσετε την πρέπουσα σημασία σε καταστάσεις που κινητοποιούνται και σχετίζονται με σχέσεις και συνεργασίες. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, η καλή σας διάθεση και το να είστε ξεκούραστη/ος σήμερα θα πρέπει να είναι το κύριο μέλημά σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, όσο περνά η ημέρα ενδέχεται να νιώθετε πιο καλά με τις καταστάσεις γύρω σας ωστόσο αυτό οφείλετε σε εσάς και την διάθεσή σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, δυσκολίες μπορεί να συναντήσετε σήμερα αν επιδιώξετε να ασχοληθείτε με ζητήματα που σχετίζονται με το σπίτι, την οικογένεια ή τις προσωπικές σας σχέσεις. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.