ΖΩΔΙΑ

30/5: Nέα Σελήνη στους Διδύμους - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

29 Μαΐου 2022

30/5: Nέα Σελήνη στους Διδύμους - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
Σήμερα το μεσημέρι πραγματοποιείται Νέα Σελήνη στο ζώδιο των Διδύμων. Η συγκεκριμένη Νέα Σελήνη δεν συνδέεται με άλλες πλανητικές δυναμικές στον ουράνιο θόλο και αυτό δηλώνει δύο πράγματα για τον Σεληνιακό μήνα που ξεκινά. Το ένα είναι πως η δυναμική της μπορεί να λειτουργήσει αυτόνομα. Δηλαδή, ανεξάρτητα τις δυναμικές, τις ευκολίες ή τις δυσκολίες που περνάμε αυτή την περίοδο στο προσωπικό μας σενάριο, η βοήθεια έρχεται μέσα από ποιότητες όπως η προσαρμοστικότητα και η ευελιξία, η οποία θα δοθεί απλόχερα για τις επόμενες 28 ημέρες. Το άλλο σενάριο είναι πως ανεξάρτητα (πάλι) το προσωπικό σενάριο που βιώνουμε αυτή την περίοδο, τίποτα και κανένας δεν μπορεί να μας σταματήσει από αυτό που προσδοκάμε. Η προσήλωση σε ότι κεντρίζει το ενδιαφέρον και εξιτάρει την περιέργειά μας είναι ο στόχος. Ωστόσο, λόγω της διττής φύσης του ζωδίου (και του κυβερνήτη του ζωδίου, Ερμή, ανάδρομου) το αποτέλεσμα είναι αμφίβολο τουλάχιστον μέχρι αρχές Ιουνίου. Ένα βαρόμετρο σε κάθε περίπτωση είναι η προτεινόμενη λύση. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, η ανάγκη να δημιουργήσετε τις κατάλληλες συνθήκες ώστε να νιώθετε οικεία με το περιβάλλον γύρω σας θα μονοπωλεί σε αυτή τη Νέα Σελήνη στους Διδύμους και θα επηρεάζει τις δράσεις που θα κάνετε μέσα στις επόμενες 28 ημέρες. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, η συναισθηματική και υλική σας ασφάλεια ήταν πάντα στα βασικά σχέδιά σας και η συγκεκριμένη Νέα Σελήνη στους Διδύμους στοχεύει προς αυτή την κατεύθυνση. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, ο Ερμής ανάδρομος μαζί με την Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας, δίνει πολλή ενέργεια την οποία θα πρέπει να την εκμεταλλευτείτε, ωστόσο θα πρέπει να είστε προσεκτική/ός και καλά ενημερωμένη/ος πριν την όποια δράση σας. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, η Νέα Σελήνη στους Διδύμους θα σας βοηθήσει να δείτε τα πράγματα από διάφορες πλευρές ώστε μέσα από την αντικειμενικότητα και λογική να ταξινομήσετε ανάλογα την αξιολόγηση που θα τους κάνετε. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, με την Νέα Σελήνη στους Διδύμους θα σας δοθεί η ευκαιρία να βρείτε παραγωγικούς τρόπους να φτάσετε πιο κοντά σε μία προσδοκία, ένα όνειρο, να βρείτε την κατάλληλη φόρμα να επικοινωνήσετε τις ιδέες σας και να κάνετε επαφές με ομοϊδεάτες. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους μπορεί να σας βάλει σε καταστάσεις οι οποίες θέλουν ιδιαίτερη οργάνωση από εσάς ή/και να αντιμετωπίσετε προκλήσεις σχετικά με ποίον δρόμο θα πρέπει να ακολουθήσετε. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, η Νέα Σελήνη στο ζώδιο των Διδύμων έρχεται να σας επιβραβεύσει για την ανοχή, την υπομονή, την πίστη σε ένα σκοπό και την λογική σειρά που εφαρμόζετε στα πράγματα και τις καταστάσεις όταν οτιδήποτε άλλον γνωρίζετε πως δεν μπορεί να λειτουργήσει.Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, η Νέα Σελήνη στους Διδύμους σας υπενθυμίζει πως τίποτα δεν είναι απλό και τίποτα δεν μπορεί να έρθει χωρίς την κατάλληλη οργάνωση και κυρίως την διορατικότητά σας. Η ιδιότητα η οποία θα χρειαστεί να προστεθεί για να έχετε επιτυχία στα σχέδιά σας είναι η ευελιξία. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, ο Ερμής ανάδρομος απέναντί σας, σας έχει φέρει αλλαγές σε τομείς που σχετίζονται με άλλους ανθρώπους είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, η Νέα Σελήνη στους Διδύμους θα σας βοηθήσει μέσα στις επόμενες 28 ημέρες να φέρετε όσο μπορείτε τα πράγματα στο σημείο που βολεύουν και διευκολύνουν την καθημερινή σας ρουτίνα και εργασία. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, πολλές σκέψεις, ιδέες και αλλαγές έφερε ο Ερμής ανάδρομος στο ζώδιο των Διδύμων και τώρα η Νέα Σελήνη στο ίδιο ζώδιο θα σας βοηθήσει να σπείρετε νέους σπόρους. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, σε πολύ προσωπικά σας ζητήματα έχει δράσει ο Ερμής ανάδρομος και τώρα με την Νέα Σελήνη στο ζώδιο των Διδύμων θα σας δοθεί η ευκαιρία να κάνετε τις κατάλληλες κινήσεις στους τομείς που ζητάτε να έχετε μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων και επιλογών. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

TAGS