ΖΩΔΙΑ

31/5: Κάντε σωστή επιλογή- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

30 Μαΐου 2022

31/5: Κάντε σωστή επιλογή- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
Λίγο μετά την Νέα Σελήνη, η Σελήνη ακόμη στο ζώδιο των Διδύμων μας βοηθά να βιώσουμε ή έστω να αντιληφθούμε τα μηνύματά της και να επιλέξουμε τον κατάλληλο σπόρο που θα ευδοκιμήσει μέσα στις επόμενες 28 ημέρες. Η θετική της σχέση με τον Κρόνο θα λειτουργήσει βοηθητικά σε αυτή την διαδικασία. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι.

Για τους Κριούς, ζητήματα που σχετίζονται με το άμεσο περιβάλλον σας και συζητήσεις με συγγενείς ή φίλους μπορεί να φέρουν καινούργια δεδομένα στην επιφάνεια προς μελέτη. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, ο Ερμής κινείται ανάδρομος στο ζώδιό σας γι' αυτό θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα ευέλικτη/ος μπροστά σε ένα εμπόδιο ή δίλλημα που μπορεί να προκύψει αυτές τις ημέρες. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας, είναι ιδιαίτερα ενεργή και σήμερα, με την έννοια πως έρχονται πληροφορίες οι οποίες μπορούν να φανούν πολύ χρήσιμες για την πορεία θεμάτων που σας ενδιαφέρουν. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, πολλές σκέψεις αυτές τις ημέρες ενδέχεται να σας φορτίζουν ή να νιώθετε πως δεν μπορείτε να βγάλετε εύκολα άκρη σχετικά με κάτι που σας ενδιαφέρει. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, σήμερα μπορείτε να κάνετε κινήσεις οι οποίες μπορούν να σας βοηθήσουν σε κοινωνικό επίπεδο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, ένα επαγγελματικό ζήτημα ενδέχεται να σας απασχολεί έντονα αυτές τις ημέρες και θα πρέπει να το εξετάσετε από διάφορες πλευρές. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, η Αφροδίτη απέναντί σας, σας βάζει στην διαδικασία να σταθείτε σε πράγματα και καταστάσεις τις οποίες μια άλλη στιγμή θα προσπερνούσατε. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, ο Ερμής ταξιδεύει αυτές τις ημέρες απέναντί σας κάτι που ενδέχεται να σας μπερδεύει στις αποφάσεις ή/και τις δράσεις που θέλετε να κάνετε. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, η Νέα Σελήνη απέναντί σας, θα σας φέρει τις απαραίτητες πληροφορίες για να μπορέσετε να προχωρήσετε στόχους και σχέδια. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, η θέση του Ερμή ανάδρομου στον Ταύρο είναι αρκετά βοηθητική ακόμη και αν φέρνει δυσκολίες ή καθυστερήσεις σε κάτι που ζητάτε αυτή τη στιγμή. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, η Νέα Σελήνη είναι έντονα ενεργή και σήμερα, δίνοντας την ευκαιρία να δείτε με ποίον τρόπο μπορείτε να εκμεταλλευτείτε καλύτερα τα ταλέντα και τις δεξιότητές σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, αυτή η περίοδος δεν σας ευνοεί για να κάνετε κινήσεις χωρίς να τις έχετε οργανώσει και επεξεργαστεί καλά. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.