ΖΩΔΙΑ

1/6: Σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων με αυτοπεποίθηση- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


JTeam

31 Μαΐου 2022

1/6: Σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων με αυτοπεποίθηση- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
Ο μήνας ξεκινά με την Σελήνη στο ζώδιο του Καρκίνου να αναζωπυρώνει την ανάγκη να νιώσουμε ασφαλής και συναισθηματικά καλά φροντισμένοι από το περιβάλλον γύρω μας. Αυτό είναι κάτι αρκετά δύσκολο αυτή τη περίοδο οπότε τα συναισθήματα ανεπάρκειας και η έλλειψη αποδοχής ενδέχεται να κυριαρχήσουν. Η δυσαρμονική σχέση της Σελήνης με τους Άρη/Δία και του Ερμή με τον Κρόνο δεν λειτουργούν βοηθητικά, γι' αυτό οτιδήποτε κάνουμε σήμερα εξαρτάται από την δική μας υπομονή και την αντικειμενικότητα των σκέψεών μας. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι.

Για τους Κριούς, προσωπικά σας θέματα κινητοποιούνται σήμερα και θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτική/ός στον τρόπο που μεταφέρετε τα μηνύματά σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, ο Ερμής μπαίνει στάσιμος αύριο στο ζώδιό σας και αυτό από μόνο του θέλει ιδιαίτερη προσοχή την στιγμή που θα αποφασίσετε να κάνετε μια συγκεκριμένη δράση. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, η Σελήνη αποχωρίζετε το ζώδιό σας νωρίς το πρωί δίνοντας χώρο και την ευκαιρία να βάλετε τις σκέψεις σας σε μια σειρά. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, η Σελήνη σήμερα στο ζώδιό σας μπορεί να σας σπρώχνει να εκφράσετε ότι έχετε μέσα στην καρδιά σας αλλά τα πλανητικά δρώμενα δεν είναι υποστηρικτικά. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, διάφορες σκέψεις έρχονται στην επιφάνεια σήμερα κυρίως από γεγονότα και καταστάσεις που έχουν ξεδιπλωθεί το τελευταίο διάστημα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, σήμερα δώστε αρκετό χώρο σε ότι προκύπτει, ιδιαίτερα αν πρόκειται για επαγγελματικά ή/και κοινωνικά ζητήματα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, η ενέργειά σας είναι στα ύψη αλλά δεν είναι το σωστό timing για να κάνετε δράσεις. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, η Σελήνη στον Καρκίνο λειτουργεί βοηθητικά, με την έννοια πως μπορείτε να βρείτε ισορροπίες εκεί που πολλοί άνθρωποι αδυνατούν να κάνουν, σήμερα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, ένα ζήτημα το οποίο είναι κινητοποιημένο αυτή τη περίοδο στην καθημερινή σας ρουτίνα ή εργασία ενδέχεται να σας φορτίσει σήμερα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, η Σελήνη στον Καρκίνο απέναντί σας συνδυαστικά με τα υπόλοιπα πλανητικά δρώμενα δεν δίνουν σήμερα την ενέργεια που θα θέλατε για να κάνετε πράγματα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, οι συναισθηματισμοί γενικότερα δεν είναι το φόρτε σας και σήμερα ειδικά δεν θα μπορέσετε να τους διαχειριστείτε είτε προέρχονται από εσάς είτε από τους άλλους. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, η ανάγκη να κάνετε πράγματα τα οποία σας ευχαριστούν θα είναι ιδιαίτερα αυξημένη σήμερα γι' αυτό καλό θα είναι να ασχοληθείτε με ότι ποθεί η καρδιά σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.