ΖΩΔΙΑ

18/6: Μην αποθαρρύνεστε- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


17 Ιουνίου 2022

18/6: Μην αποθαρρύνεστε- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
Η Σελήνη και σήμερα μέχρι το βράδυ στο ζώδιο του Υδροχόου μας ωθεί να ανοίξουμε τα φτερά μας προς την κατεύθυνση της επιλογής μας. Η σχέση της με τον Κρόνο και τον Ουρανό μπορεί να φέρνει εμπόδια ή διλλήματα ωστόσο θα είναι κάτι προσωρινό γιαυτό μην αποθαρρύνεστε. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι.

Για τους Κριούς, σχετικά με κάποια αλλαγή που σκέφτεστε να κάνετε αυτή τη στιγμή καλό θα είναι να δείτε ξανά όλα τα δεδομένα ή να σιγουρευτείτε πως την έχετε οργανώσει κατάλληλα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, διάφορες σκέψεις κάνετε σήμερα όσο αφορά κυρίως ζητήματα εργασιακά και την πορεία που θέλετε να ακολουθήσετε αυτή τη στιγμή. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, έντονη η ανάγκη να ερωτευτείτε έναν στόχο, μια ιδέα, κάτι το οποίο θα αναγεννήσει το όραμα και την ελπίδα για ένα καλύτερο μέλλον. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, σήμερα καλό θα είναι να μην επενδύσετε την ενέργειά σας σε καταστάσεις οι οποίες σας δυσκολεύουν για τον οποιοδήποτε λόγο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, η Σελήνη σήμερα απέναντί σας, μαζί με τον Κρόνο και σε δυσαρμονική σχέση με τον Ουρανό μπορεί να φέρει στην επιφάνεια συναισθήματα δυσαρέσκειας ή/και απογοήτευσης. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, σήμερα κάποια εμπόδια που μπαίνουν στο δρόμο σας μπορεί να είναι αντικειμενικά αλλά θα μπορούσε να είναι και λόγω της δική σας διάθεσης. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, η σύνοδος του Άρη με τον Χείρωνα απέναντί σας, σας ταλαιπωρεί τις τελευταίες ημέρες, δημιουργώντας συναισθήματα δυσαρέσκειας αλλά μην απογοητεύεστε. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, κάποια εμπόδια που προκύπτουν ή μια δική σας αίσθηση πως θα πρέπει να κάνετε προσεκτικά βήματα τις τελευταίες ημέρες είναι αλήθεια. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, σήμερα ενδέχεται να νιώσετε πως δεν γίνεστε απόλυτα κατανοητή/ός από το περιβάλλον γύρω σας ή θα μπορούσατε να έχετε κάποιες προσδοκίες οι οποίες είναι δύσκολο να επιτευχθούν. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, οικονομικά ζητήματα ή κάτι που σχετίζεται με τις αξίες σας γενικότερα ενδέχεται σήμερα να προκύψουν γιαυτό καλό θα είναι να προχωρήσετε με επιφυλακτικότητα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, η σύνοδος της Σελήνη με τον Κρόνο στο ζώδιό σας σήμερα ενδέχεται να φέρει στην επιφάνεια συναισθήματα ακαμψίας ή δυσαρέσκειας αλλά μην απογοητευτείτε. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, διάφορες σκέψεις σήμερα περνούν από το μυαλό σας και δεν είναι σίγουρο, λόγω των πλανητικών δυναμικών, πως είναι όλες αισιόδοξες ή/και αντικειμενικές. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.