ΖΩΔΙΑ

30/6: Αξιολογήστε τα συναισθήματα που νιώθετε- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

29 Ιουνίου 2022

30/6: Αξιολογήστε τα συναισθήματα που νιώθετε- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
Η Σελήνη ακόμη στο ζώδιο του Καρκίνου μας φέρνει σε επαφή με τα ζητήματα της Νέας Σελήνης και μας βοηθά να αξιολογήσουμε τα συναισθήματα που νιώθουμε καθώς και την πηγή που προέρχονται. Μπορεί η αντικειμενικότητα να μην είναι στα φόρτε της, ειδικά σήμερα απέναντι από τον Πλούτωνα, ωστόσο η διαίσθησή μας είναι ιδιαίτερα ενεργή και βοηθητική στη παραπάνω διαδικασία. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι.

Για τους Κριούς, θέματα σπιτιού ενδέχεται να είναι ακόμη στο προσκήνιο και εσείς καλείστε να τα εξετάσετε με αρκετή δόση αντικειμενικότητας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, η επικοινωνία εξακολουθεί να είναι καλή αρκεί να βγείτε λίγο έξω από τα δεδομένα που έχετε και να δείτε πιο συναισθηματικά τα πράγματα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, θέματα αξιών είναι ακόμη στο τραπέζι ζητώντας με τον έναν ή τον άλλον τρόπο να τους δώσετε σημασία. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, η Σελήνη και σήμερα στο ζώδιό σας, σας βοηθά να εστιάσετε σε πράγματα τα οποία πραγματικά μπορούν να βοηθήσουν στην εικόνα και την προβολή σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, η Σελήνη και σήμερα στο ζώδιό σας, σας βοηθά να εστιάσετε σε πράγματα τα οποία πραγματικά μπορούν να βοηθήσουν στην εικόνα και την προβολή σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, ευκαιρίες σε κοινωνικό επίπεδο δίνονται τις τελευταίες ημέρες και εσείς δεν θα πρέπει να τις αφήσετε να προσπεράσουν για τον οποιοδήποτε λόγο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, εμπιστευτείτε τη διαίσθησή σας και μην δίνετε σημασία σε πράγματα τα οποία μπορεί να σας αποδιοργανώσουν με τον οποιοδήποτε τρόπο αυτές τις ημέρες. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Καρκίνου ακόμη, σας δίνει ιδέες για τους νέους σπόρους που επιλέγετε αυτή τη στιγμή για το επόμενο διάστημα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, δυσκολίες μπορεί να έχετε συναντήσει τις τελευταίες ημέρες οι οποίες έχουν έναν αντικειμενικό χαρακτήρα αλλά ενδέχεται να προέρχονται επίσης και από δικές σας ψυχικές φορτίσεις. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, και σήμερα η Σελήνη απέναντι από το ζώδιό σας, σας φέρνει μπροστά σε ζητήματα που πρέπει να τα εξετάσετε περισσότερο με τα μάτια της καρδιάς παρά μόνο μέσα από τη λογική. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, καθημερινά ζητήματα ή θέματα που σχετίζονται καθαρά με την εργασία σας είναι κινητοποιημένα τις τελευταίες ημέρες ζητώντας να τα εξετάσετε εκ βαθέων. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, σε ευνοϊκή θέση η Σελήνη στον Καρκίνο και σήμερα για εσάς, βάζοντάς σας στην διαδικασία να εστιάσετε σε πράγματα τα οποία σας γεμίζουν με όμορφα συναισθήματα και επεκτείνουν τις αισθήσεις σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.