ΖΩΔΙΑ

02/07: Κρατήστε διαλλακτική στάση- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

1 Ιουλίου 2022

02/07: Κρατήστε διαλλακτική στάση- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
Η Σελήνη σήμερα βρίσκεται στο ζώδιο του Λέοντα σε δυσαρμονική σχέση με Κρόνο και Ουρανό και ο Ερμής σε δυσαρμονική σχέση με τον Ποσειδώνα που μόλις έχει αρχίσει την αναδρομή του πορεία. Ένας πλανητικός συνδυασμός ο οποίος μπορεί να μας κάνει να επιμείνουμε περισσότερο από όσο πρέπει σε ένα θέμα ρισκάροντας να χάσουμε την αντικειμενική εικόνα και τα οφέλη από μια πιο διαλλακτική και διπλωματική στάση. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι.

Για τους Κριούς, η ανάγκη να χαρείτε και να πάρετε προσωπική ικανοποίηση από συγκεκριμένες ενέργειες θα είναι ιδιαίτερα έντονη σήμερα ωστόσο θα χρειαστεί να είστε προσεκτική/ός στις κινήσεις σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, σήμερα δεν είναι η καταλληλότερη ημέρα αν θελήσετε να βάλετε τα πράγματα στη σειρά που τα θέλετε. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, μέσω της επικοινωνίας σήμερα μπορείτε να προχωρήσετε ένα βήμα μπροστά σε κάτι που ζητάτε αυτή τη περίοδο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, αξίες σας απασχολούν σήμερα είτε αφορά υλικά είτε συναισθηματικά ζητήματα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, η Σελήνη στο ζώδιό σας, σας δίνει θάρρος και σθένος να κάνετε τα πράγματα που έχετε κατά νου, ωστόσο το υπόλοιπο πλανητικό δυναμικό δεν είναι υποστηρικτικό αν δεν είστε διατεθειμένη/ος να κινηθείτε με ευελιξία. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, διάφορες σκέψεις, ακόμη και από το παρελθόν σας χτυπούν την πόρτα σήμερα και εξαρτάται καθαρά από εσάς πόσο θα επωφεληθείτε. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, σήμερα κινηθείτε όσο πιο ευέλικτα και αυτόνομα γίνεται μακριά από καταστάσεις οι οποίες ζητούν πολλή ενέργεια από εσάς. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, αρκετά πράγματα έχετε στο μυαλό σας αυτή τη στιγμή τα οποία ζητούν την προσοχή και την ενέργειά σας, ταυτόχρονα. Βάλτε χρονοδιαγράμματα και σημειώστε τις εργασίες που χρειάζεται να γίνουν. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, σήμερα μπορείτε να κατευθυνθείτε προς την οδό της επιλογής σας αλλά θα πρέπει να κάνετε προσεκτικά και κυρίως σταθερά βήματα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, διάφορα πράγματα έρχονται στην επιφάνεια σήμερα τα οποία ζητούν την προσοχή σας ώστε να διευθετηθούν με τον καλύτερο τρόπο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, η Σελήνη απέναντί σας φέρνει στο επίκεντρο διάφορα ζητήματα τα οποία είναι ανοιχτά αυτή τη περίοδο και χρειάζεται να τα διευθετήσετε. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, μια κατάσταση στην καθημερινή σας ρουτίνα σήμερα μπορεί να μην είναι εύκολο να την διαχειριστείτε όπως θα θέλατε γι' αυτό δώστε χώρο και σκεφτείτε καλά τα δεδομένα πριν το επόμενο βήμα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.