ΖΩΔΙΑ

6/7: Κρατήστε τις ισορροπίες- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

5 Ιουλίου 2022

6/7: Κρατήστε τις ισορροπίες- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
Η Σελήνη σήμερα στο ζώδιο του Ζυγού βρίσκεται σε δυσαρμονική σχέση με τους Ήλιο/Ερμή/Δία και Κρόνο. Συνδυαστικά με την σχέση του Ήλιου με τον Χείρωνα καλό θα είναι να προχωρήσουμε με σύνεση το πρόγραμμά μας, χωρίς παρορμητισμούς και επιπόλαιες σκέψεις. Κρατήστε τις ισορροπίες. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι.

Για τους Κριούς, σχέσεις και συνεργασίες ενδέχεται να μπουν στο προσκήνιο σήμερα και αύριο γιαυτό δράστε με επιφυλακτικότητα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, σήμερα σεβαστείτε τις ανάγκες σας και κυρίως τις δυνάμεις σας χωρίς να ρισκάρετε για κανέναν λόγο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, σήμερα παρόλο την καλή σας διάθεση να κάνετε πράγματα και να αφιερωθείτε σε ένα σκοπό ενδέχεται να υπάρξουν κάποια εμπόδια. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, ο Ήλιος και ο Ερμής στο ζώδιό σας φωτίζουν το δρόμο και σας φέρνουν νέες ιδέες σχετικά με ζητήματα που σας απασχολούν. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, η επικοινωνία μπορεί να σας βοηθήσει με κάποιον τρόπο σήμερα και να έρθουν ενδιαφέρουσες πληροφορίες από το άμεσο περιβάλλον σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, θέματα αξιών είτε αφορά συναισθηματικά είτε υλικά ζητήματα έρχονται στο προσκήνιο για τις επόμενες 2 ημέρες. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, η Σελήνη στο ζώδιο σας σήμερα και αύριο ανεβάζει την διάθεσή σας και κυρίως την ανάγκη να δώσετε προτεραιότητα σε δικά σας ζητήματα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, σήμερα προχωρήστε το πρόγραμμά σας βάσει τον ρυθμό των προσωπικών σας αναγκών. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, κοινωνικά ζητήματα ενδέχεται να έρθουν στην επιφάνεια σήμερα και αύριο παίρνοντας μέρος από την ενέργειά σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, δεν θα έλεγα πως είναι η καλύτερη στιγμή για να κάνετε σημαντικές ενέργειες σήμερα και αύριο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, δώστε χώρο στις σκέψεις σας σήμερα και κυρίως τις εμπνεύσεις σας γιατί είναι σίγουρο πως θα έρθουν λύσεις σε ζητήματα που έχετε στο μυαλό σας αυτή τη περίοδο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, σήμερα πάρτε το χρόνο σας ανεξάρτητα αν ασχοληθείτε με κάτι που σας είναι γνώριμο και οικείο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.