ΖΩΔΙΑ

7/7: Λειτουργήστε με ευελιξία και υποχωρητικότητα- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

6 Ιουλίου 2022

7/7: Λειτουργήστε με ευελιξία και υποχωρητικότητα- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
Σήμερα μπορείτε να ασχοληθείτε με πράγματα τα οποία σας δημιουργούν μια ευχάριστη αίσθηση και οτιδήποτε χρειάζεται διπλωματική στάση για να πετύχει. Ωστόσο με την πρώτη δυσκολία θα πρέπει να κάνετε ένα βήμα πίσω. Οι δυσαρμονικές σχέσεις της Σελήνης και του Ήλιου με τον Χείρωνα μας ζητούν να λειτουργήσουμε με ευελιξία, κατανόηση και υποχωρητική στάση μπροστά σε ευαίσθητα θέματα. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι.

Για τους Κριούς, η Σελήνη απέναντι από το ζώδιό σας, σας βάζει στην διαδικασία να δείτε τα πράγματα πιο λογικά και κυρίως μέσα από τη θέση του άλλου. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, δημιουργική ημέρα για δράσεις οι οποίες στοχεύουν στην αρμονία και την ομορφιά ακόμη και στον χώρο που σας περιβάλλει. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, καλή ημέρα για να δώσετε την ενέργειά σας σε κάτι το οποίο μπορεί να προχωρήσει και να επεκταθεί μέσα από τη δική σας δυναμική. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, σήμερα ενδέχεται να σας ζητηθεί να σταθείτε περισσότερο σε πράγματα τα οποία σχετίζονται με την ιδιωτική σας ζωή και το σπίτι σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, καλή ημέρα για να επικοινωνήσετε τις σκέψεις σας και μέσα από την ανταλλαγή ιδεών να έρθετε πιο κοντά με τους ανθρώπους που εκτιμάτε και εμπιστεύεστε. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, ζητήματα που σχετίζονται με τις αξίες σας είναι στο προσκήνιο από χτες και εσείς θα πρέπει να ζυγίσετε τα πράγματα βάζοντας τη λογική σας σε εφαρμογή. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, η Σελήνη και σήμερα στο ζώδιό σας, σας βοηθά να αναδείξετε τα ταλέντα και τις ικανότητές σας μέσα από δημιουργικά ενδεχόμενα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, σήμερα μπορείτε να βάλετε τις σκέψεις σας σε μια λογική σειρά απομονώνοντας ότι δεν είναι πια λειτουργικό και χρήσιμο αυτή τη στιγμή. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, σήμερα μπορείτε να προωθήσετε κάτι που αφορά την δουλειά σας και να κάνετε κινήσεις που βοηθούν την κοινωνικότητά σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, εργασιακά ζητήματα είναι στο προσκήνιο ζητώντας με τον έναν ή τον άλλον τρόπο να τους δώσετε σημασία. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, νέες ιδέες έρχονται στην επιφάνεια από χτες σε ζητήματα που σας ενδιαφέρει να διευθετηθούν άμεσα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, από χτες διάφορα πράγματα μπορεί να σας έχουν βάλει σε σκέψεις ωστόσο είναι για καλό σκοπό. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.