ΖΩΔΙΑ

30/07: Η λογική χρειάζεται να επικρατήσει- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

29 Ιουλίου 2022

30/07: Η λογική χρειάζεται να επικρατήσει- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
Η Σελήνη σήμερα μέχρι το απόγευμα βρίσκεται στο ζώδιο του Λέοντα και μετά περνά στο ζώδιο της Παρθένου ζητώντας να βάλουμε μια περισσότερο αντικειμενική σειρά στις σκέψεις μας. Αυτό θα λειτουργήσει ιδιαίτερα ευνοϊκά σε οτιδήποτε δυσαρμονικό είναι κινητοποιημένο αυτή τη στιγμή στη ζωή μας. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι.

Για τους Κριούς, καλό θα ήταν σήμερα να σταθείτε σε ότι είναι σημαντικό αλλά κυρίως έχει τη δυνατότητα να επεκταθεί ή να ολοκληρωθεί άμεσα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, όσο περνά η ημέρα θα είναι και πιο βατά τα πράγματα για εσάς ειδικά αν μπορέσετε να ασχοληθείτε με κάτι το οποίο θέλει τάξη και καλή οργάνωση. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, οτιδήποτε έχει ένα είδος χρησιμότητας, σήμερα μπορείτε να δώσετε την ενέργειά σας και είναι σίγουρο πως θα προχωρήσει. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, σήμερα συναντήσεις και επαφές με ανθρώπους με τους οποίους μπορείτε να ανταλλάξετε ιδέες και απόψεις ευνοούνται, ειδικά από το απόγευμα και μετά. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, η Σελήνη στο ζώδιό σας μέχρι το απόγευμα σας ωθεί να δώσετε την ενέργειά σας σε ότι μπορεί να σας δώσει προσωπική ικανοποίηση. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, η Σελήνη περνά στο ζώδιό σας σήμερα οπότε αφήστε σημαντικά πράγματα να τα κάνετε από το απόγευμα και μετά. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, επωφεληθείτε από την ευκαιρία που σας δίνεται σήμερα να εξετάσετε ζητήματα τα οποία είναι ανοιχτά προς αξιολόγηση και τακτοποίηση. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, κοινωνικά ζητήματα έρχονται στην επιφάνεια σήμερα ειδικά από το απόγευμα και μετά. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, σήμερα αντιμετωπίστε με αισιοδοξία τα πράγματα, ειδικά σε θέματα εργασίας, ακόμη και αν υπάρχουν εμπόδια ή μπείτε σε κάποιο δίλημμα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, όσο περνά η ημέρα σήμερα μπορείτε να βρείτε αυτό το οποίο θα σας κινητοποιήσει θετικά και θα σας δώσει το απαραίτητο κίνητρο για να επενδύσετε την πολύτιμη ενέργεια σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, διάφορες καταστάσεις σήμερα ειδικά από το απόγευμα και μετά μπορεί να σας βάλουν σε σκέψεις. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, σχέσεις, συνεργασίες και συνδέσεις έρχονται στο προσκήνιο σήμερα ειδικά όσο περνά η ημέρα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, το δικό του, τη σχέση σας, το μέλλον, τους κολλητούς αλλα και τους τοξικούς σας συνδυασμούς.