ΖΩΔΙΑ

31/07: Αντιφατικές καταστάσεις ζούμε σήμερα- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

30 Ιουλίου 2022

31/07: Αντιφατικές καταστάσεις ζούμε σήμερα- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
Σήμερα η Σελήνη στην Παρθένο (τάξη), ο Ερμής αντίθεση Κρόνο (επικριτικότητα), η σχέση του Ήλιου με τον Δία (υπεραισιοδοξία), της Αφροδίτης με τον Χείρωνα (απογοήτευση) και η σύνοδος του Άρη με τον Ουρανό (ελευθερία χωρίς περιορισμούς) μπορεί να δημιουργήσουν μια χαοτική κατάσταση κατά την οποία θα πρέπει με ηρεμία και εμπεριέχοντας τα συναισθήματα που νιώθουμε να προχωρήσουμε όσο πιο «ενήλικα» μπορούμε. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι.

Για τους Κριούς, σήμερα θα υπάρχει η τάση αποπροσανατολισμού από το στόχο που έχετε βάλει, μέσω εξωτερικών καταστάσεων και γεγονότων. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, η ανάγκη να κάνετε τα πράγματα με τον τρόπο που θέλετε θα είναι ιδιαίτερα δυνατή σήμερα. Αυτό μπορεί να σας κατευθύνει προς το στόχο που έχετε βάλει αλλά ενδέχεται να μην υπολογίσετε σωστά τις «απώλειες» που θα έχετε. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, σήμερα ενεργειακά η ημέρα δεν προσφέρετε για πολλά πράγματα με την έννοια πως δεν χωρούν δύο καρπούζια στην ίδια μασχάλη. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, η επικοινωνία σήμερα με τους άλλους ανθρώπους στο άμεσο περιβάλλον σας μπορεί να σας φανεί ιδιαίτερα χρήσιμη. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, σήμερα θέματα που σχετίζονται είτε με οικονομικά/επαγγελματικά είτε με τις αξίες σας γενικότερα έρχονται στο τραπέζι προς συζήτηση. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, η Σελήνη στο ζώδιό σας μπορεί να σας δώσει την απαραίτητη ώθηση που χρειάζεστε για να κάνετε πράγματα αλλά ειδικά σήμερα θα πρέπει πρώτα να έχετε φτιάξει ένα πολύ καλό πλάνο δράσης. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, σταθείτε στην επιφάνεια των πραγμάτων σήμερα και μην δώσετε πολύ σημασία και ενέργεια σε πράγματα που προκύπτουν, ειδικά ξαφνικά. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, σήμερα καλό θα είναι να μην ανοίξετε πολλές συζητήσεις ή δώσετε ενέργεια σε πράγματα τα οποία γνωρίζετε πως δεν πρόκειται να βγάλετε άκρη. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, μια δυσκολία μπορεί να προκύψει σήμερα που αφορά είτε την εργασία σας είτε μια δραστηριότητα που έχετε στη καθημερινή σας ρουτίνα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, έντονα δυναμική ημέρα η σημερινή και είναι στο χέρι σας αν θα εκμεταλλευτείτε την ενέργεια για να κάνετε κινήσεις που θέλετε. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, η Σελήνη στην Παρθένο σήμερα συνδυαστικά με τα υπόλοιπα πλανητικά δρώμενα επηρεάζουν σχέσεις και συνεργασίες κάθε είδους. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, αποφύγετε συναισθηματικές φορτίσεις σήμερα μιας και οι πλανητικές δυναμικές δεν είναι ιδιαίτερα ευνοϊκές. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.