ΖΩΔΙΑ

O Σεπτέμβριος ξεκινά με ανάδρομο Ερμή: Τα 4 ζώδια που θα επηρεάσει σημαντικά


JTeam

19 Αυγούστου 2022

O Σεπτέμβριος ξεκινά με ανάδρομο Ερμή: Τα 4 ζώδια που θα επηρεάσει σημαντικά
Pexels
Δεν θα ήταν νέα σεζόν αν δεν ξεκινούσε με ανάδρομο Ερμή, έτσι, για το καλό

Οι ανάδρομοι στην αστρολογία είναι γνωστοί για την επιβράδυνση των πραγμάτων, αλλά δεν υπάρχει πλανήτης με μεγαλύτερη φήμη από τον ανάδρομο Ερμή. Ως κυρίαρχος των πάντων, από τα logistics και την επικοινωνία μέχρι την τεχνολογία και τις μεταφορές, αυτός ο νοητικός πλανήτης διέπει πολλές σημαντικές πτυχές της καθημερινής μας ζωής – οπότε όταν κάνει ανάδρομη κίνηση τρεις έως τέσσερις φορές τον χρόνο, μπορεί πραγματικά να μας απορρυθμίσει. Ο επόμενος ανάδρομος Ερμής ξεκινά στις 9 Σεπτεμβρίου και διαρκεί έως τις 2 Οκτωβρίου και μας ζητά να αναθεωρήσουμε την πορεία μας και να ξεκαθαρίσουμε τις αποφάσεις μας. Ενώ όλοι είναι πιθανό να αισθανθούν την επίδραση με κάποιον τρόπο, τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο από τον ανάδρομο Ερμή του Σεπτεμβρίου 2022 αντιμετωπίζουν μερικά πιο έντονα εμπόδια.

Αυτή η ανάδρομη κίνηση ξεκινά στο ζώδιο του Ζυγού και συνεχίζει στην Παρθένο μέσα σε δύο εβδομάδες - έτσι μπορούμε να περιμένουμε διαπροσωπικά ζητήματα που θα μπορούσαν να επιβαρύνουν τις σχέσεις καθώς και ατυχίες συγχρονισμού που ανακατεύουν τα καθημερινά μας χρονοδιαγράμματα. Όπως πάντα, οι ανάδρομες περίοδοι του Ερμή μπορεί να θολώσουν τη σκέψη μας και να αυξήσουν τις πιθανότητες παρεξηγήσεων, επομένως είναι χρήσιμο να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί όσον αφορά τη σαφή επικοινωνία και να ελέγχουμε διπλά τις λεπτομέρειες οποιωνδήποτε λογιστικών θεμάτων.

Είναι σημαντικό να πάρουμε τον χρόνο μας και να σκεφτούμε οποιεσδήποτε αποφάσεις προτού τις οριστικοποιήσουμε τώρα – ειδικά δεδομένου ότι ο ανάδρομος Ερμής θα συναντήσει τον Δία, τον πλανήτη της ανάπτυξης και της επέκτασης. Ο Δίας έχει τη δύναμη να μεγεθύνει ό,τι αγγίζει, επομένως, ενώ αυτή η σύνδεση μπορεί να φέρει πολλές συναρπαστικές ιδέες, μπορεί επίσης να φέρει υπερβάλλοντα ζήλο για την έναρξη νέων πραγμάτων σε μια στιγμή που η πλανητική ενέργεια θέλει να επιβραδύνουμε.

ΚΡΙΟΣ

Αυτός ο ανάδρομος επηρεάζει στον οίκο των συνεργασιών και των σχέσεων που σημαίνει ότι πιθανότατα θα συναντήσετε εμπόδια στη σχέση ή θα αντιμετωπίσετε δυσκολίες σε θέματα επικοινωνίας με τους πιο στενούς σας συντρόφους. Παλιές διαφωνίες με έναν σύντροφο θα μπορούσαν ξαφνικά να επανέλθουν στην επιφάνεια και να απαιτήσουν περαιτέρω συζήτηση, ή παλιοί εραστές θα μπορούσαν να εμφανιστούν ξανά.

Να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί με τη λήψη παρορμητικών αποφάσεων ή τις υπερβολικές αντιδράσεις στις 18 Σεπτεμβρίου, καθώς αυτή είναι η κορύφωση της αντίθεσης του Ερμή στον επεκτατικό πλανήτη Δία στο ζώδιό σας. Ενώ ο Δίας συχνά φέρνει αισιοδοξία και τύχη, αυτή η τεταμένη όψη θα μπορούσε να ενισχύσει τα αποτελέσματα του ανάδρομου και να κάνει τις παρεξηγήσεις να φαίνονται μεγαλύτερες από ό,τι πραγματικά είναι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα βρισκόμαστε στη μέση της εποχής της Παρθένου όταν ξεκινήσει η ανάδρομη πορεία του Ερμή, έτσι είναι σίγουρο ότι θα νιώσετε την αστρολογική ένταση. Αλλά αυτό ισχύει ιδιαίτερα όταν ο κυβερνήτης πλανήτης σας Ερμής επιστρέψει στο ζώδιό σας στις 23 Σεπτεμβρίου. Το πρώτο μισό της πορείας του ανάδρομου θα χτυπήσει τον οικονομικό τομέα, κάτι που θα μπορούσε να προκαλέσει οικονομικά μπερδέματα ή να σας παρασύρει σε συμφωνίες που είναι πολύ καλές για να είναι αληθινές. Να είστε προσεκτικοί με τον τρόπο με τον οποίο ξοδεύετε τα χρήματα σας.

ΖΥΓΟΣ

Το μεγαλύτερο μέρος της επικείμενης ανάδρομης πορείας του Ερμή θα συμβεί στο ζώδιό σας, οπότε προετοιμαστείτε για ενδοσκόπηση. Θα ασχοληθείτε με θέματα αυτοέκφρασης και ταυτότητας, επομένως είναι η κατάλληλη στιγμή να αναθεωρήσετε πώς παρουσιάζατε τον εαυτό σας και αλληλεπιδράτε με τον κόσμο.

23 Σεπτεμβρίου είναι ημέρα που ξεκινά επίσημα η εποχή του Ζυγού. Αυτό είναι ένα φωτεινό σημείο στον ανάδρομο κύκλο και σηματοδοτεί επίσης ένα σημείο που θα μπορούσε να μετατοπίσει την σκέψη σας βαθύτερα προς τα μέσα. Ακόμα κι αν τα μηνύματα που λαμβάνετε σχετικά με ένα θέμα που σας απασχολεί είναι μπερδεμένα, πάρτε χρόνο, μείνετε μόνοι και ακούστε το ένστικτό σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι επαγγελματικές προσπάθειες είναι ένα σημαντικό κομμάτι για τους περισσότερους ανθρώπους, αλλά αυτό ισχύει ιδιαίτερα για ένα εργατικό ζώδιο της γης όπως ο Αιγόκερως. Αυτός ο ανάδρομος αφορά την καριέρα και τη δημόσια εικόνα σας. Να είστε σε εγρήγορση όταν πρόκειται για πιθανά σφάλματα επικοινωνίας στην εργασία και να διαβάσετε ξανά τα email και τις προσκλήσεις σε συσκέψεις πριν πατήσετε αποστολή.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, το δικό του, τη σχέση σας, το μέλλον, τους κολλητούς αλλα και τους τοξικούς σας συνδυασμούς.