ΖΩΔΙΑ

Η Σελήνη σήμερα στον Υδροχόο: Ποια ζώδια επηρεάζει περισσότερο;


JTeam

6 Οκτωβρίου 2022

Η Σελήνη σήμερα στον Υδροχόο: Ποια ζώδια επηρεάζει περισσότερο;
Ποιους τομείς θα επηρεάσει περισσότερο η Σελήνη στους Υδροχόους; Το βάρος πάντως πέφτει σε επαγγελματικά και πρακτικά ζητήματα.

Σε πορεία αλλαγής βρίσκονται πλανήτες και Σελήνη, φέρνοντας νέα δρώμενα και ανακατατάξεις στην καθημερινότητα. Η εστίαση σε γενικές γραμμές δίνεται σε επαγγελματικά και πρακτικά ζητήματα, ενώ προσωπικά και αισθηματικά μπαίνουν σε δεύτερη μοίρα.

Η Σελήνη παραμένει στον Υδροχόο αλλά θα βρίσκεται σε φάση κενής πορείας για αρκετές ώρες. Τις απογευματινές ώρες θα ξεκινήσει το πέρασμα της στους Ιχθύες. Επομένως οι πρωινές ώρες δεν προσφέρονται για νέα ξεκινήματα ή σοβαρές αποφάσεις. Είναι ιδανικές για να ακολουθήσουμε το πρόγραμμα που έχουμε ήδη, να κλείσουμε εκκρεμότητες, αλλά όχι για να δεσμευτούμε σε νέες καταστάσεις. Από το απόγευμα κι έπειτα η Σελήνη στους Ιχθύς δεν σχηματίζει όψεις και δείχνει κάποιες πιο χαλαρές ώρες που μπορούμε να απολαύσουμε όσα μας δίνουν ικανοποίηση.

Ποια ζώδια θα επηρεαστούν περισσότερο από την Σελήνη στους Υδροχόους και στην συνέχεια της ημέρας στους Ιχθύες;

Καρκίνος

Μέχρι το μεσημέρι η Σελήνη μπορεί να σας προβληματίσει λίγο περισσότερο με τα θέματα της καθημερινότητα σας ή με τα οικονομικά σας, όμως στην πορεία της ημέρας η διάθεση σας θα φτιάξει. Το απόγευμα η Σελήνη περνά στους Ιχθύες και βοηθά να επικοινωνήσετε πιο σωστά όλα αυτά που σας ενδιαφέρουν με το άμεσο περιβάλλον σας. Αν έχετε κάτι δύσκολο να διεκπεραιώσετε σήμερα προτιμήστε τις βραδινές ώρες. Το βράδυ είναι σίγουρα και πιο διασκεδαστικό και χαλαρό αν θέλετε να κανονίσετε μια έξοδο με φίλους.

Λέων

Σήμερα μπορεί να νιώθετε πιο έντονα το βάρος των απαιτήσεων των άλλων και των υποχρεώσεων σας μέχρι το μεσημέρι, καθώς η Σελήνη θα βρίσκεται σε φάση κενής πορείας απέναντι σας. Πολλές φορές οι άλλοι απευθύνονται σε σας γιατί έχετε τον μαγικό τρόπο να βάζετε τάξη στο χάος που επικρατεί. Όμως στο τέλος νιώθετε κόπωση μοιράζοντας τον χρόνο και το ενδιαφέρον σας σε πολλές πλευρές και δε μένει για σας η ενέργεια που πρέπει για να κάνετε αυτά που είναι οι δικές σας ανάγκες. Η είσοδος της Σελήνης στους Ιχθύς το απόγευμα στρέφει την προσοχή σας στα οικονομικά θέματα και μάλιστα μπορεί να υπάρχει μια επαγγελματική πρόταση με ένα θετικό οικονομικό όφελος για σας. Μην κοινοποιήσετε κάτι αν δεν κλείσει πρώτα η δουλειά όμως.

Υδροχόος

Για αρχή μπορεί να νιώθετε κουρασμένοι ή ταλαιπωρημένοι σήμερα, ειδικά σε θέματα που σχετίζονται με τα επαγγελματικά σας ή με μια προσωπική σχέση. Κάτι μπορεί να μην σας ικανοποιεί με τον τρόπο που γίνεται, ή μπορεί να υπάρχει ένταση ανάμεσα σε σας κι ένα συνεργάτη ή τον σύντροφο σας. Προσπαθήστε να μην πέφτετε ψυχολογικά. Η Σελήνη στο ζώδιο σας σάς βρίσκει σε πιο επικοινωνιακή φάση και μπορεί να κάνετε συζητήσεις με φίλους ή και άτομα που γνωρίσατε πρόσφατα κι αυτό να σας φτιάξει τη διάθεση. Από το απόγευμα κι έπειτα που η Σελήνη θα βρίσκεται στους Ιχθύς, θα έχετε τη δυνατότητα να βελτιώσετε ό,τι θέλετε. Ένα οικονομικό ζήτημα μπορεί να πάει καλύτερα τις βραδινές ώρες. Κανονίστε μια έξοδο με το ταίρι σας ή αγαπημένα σας πρόσωπα κι οι πρωινές ενοχλήσεις θα γίνουν παρελθόν μέχρι το βράδυ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.

TAGS