AdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisement

ΖΩΔΙΑ

11/10: Τι θα φέρει ο Ερμής στον Ζυγό μέχρι 30/10 - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

10 Οκτωβρίου 2022

11/10: Τι θα φέρει ο Ερμής στον Ζυγό μέχρι 30/10 - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
Ο Ερμής μπήκε ξανά στο ζώδιο του Ζυγού, σε ορθόδρομη πορεία, μέχρι τέλος Οκτωβρίου

Ο Ερμής μπήκε ξανά στο ζώδιο του Ζυγού, σε ορθόδρομη πορεία, μέχρι τέλος Οκτωβρίου. Μια περίοδος κατά την οποία ζητήματα που σχετίζονται με το τελευταίο δίμηνο φαίνεται να αρχίζουν να μπαίνουν σε ένα πιο σταθερή και λειτουργική οδό. Επικοινωνήστε τις ιδέες και τις σκέψεις σας με τους ανθρώπους που πιστεύετε πως μπορούν να λειτουργήσουν υποστηρικτικά στα σχέδιά σας και συνεργαστείτε με ομάδες ατόμων που μέσω της συνεργασίας θα μπορέσετε να στηρίξετε ένα κοινό όραμα. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, ο Ερμής θα βρίσκεται ξανά απέναντί σας μέχρι τέλος Οκτωβρίου φέρνοντας έναν αέρα ανανέωσης στον τομέα «σχέσεις και συνεργασίες». Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, κάποια πράγματα στην καθημερινότητά σας άλλαξαν λόγω διάφορων καταστάσεων που έφερε ο Ερμής κατά την ανάδρομή του πορεία το προηγούμενο διάστημα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, ο Ερμής επέστρεψε μέχρι τέλος Οκτωβρίου στο ζώδιο του Ζυγού, μια θέση ιδιαίτερα ευνοική για εσάς. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, ο Ερμής ανάδρομος έφερε προσωπικά ζητήματα ή κάτι που αφορά το σπίτι και την οικογένεια στην επιφάνεια το τελευταίο δίμηνο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, ο Ερμής στον Ζυγό θα σας βοηθήσει να βρείτε νέους τρόπους επικοινωνίας με το περιβάλλον γύρω σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, προβληματισμοί ήρθαν το προηγούμενο διάστημα με τον Ερμή ανάδρομο ωστόσο τώρα και μέχρι τέλος Οκτωβρίου, που θα βρίσκεται στη θέση που άρχισε την ανάδρομή του κίνηση, στο ζώδιο του Ζυγού, θα μπορέσετε να βρείτε τις ισορροπίες σας. Θα σας δοθούν ευκαιρίες να βάλετε σε εφαρμογή ιδέες και σχέδια που κάνατε κυρίως σε ζητήματα ασφάλεια είτε σε συναισθηματικό είτε σε υλικό επίπεδο. Μην φοβάστε να θέσετε ενήλικα όρια.

Για τους Ζυγούς, ο Ερμής επέστρεψε στο ζώδιό σας και θα παραμείνει μέχρι τέλος Οκτωβρίου. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, σε σκέψεις σας έβαλε ο Ερμής στο ζώδιο του Ζυγού κατά την αναδρομή του πορεία και τώρα ήρθε η στιγμή να τις κάνετε πράξη. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, σε κοινωνικό επίπεδο θα δράσει ο Ερμής στο ζώδιο του Ζυγού μέχρι τέλος Οκτωβρίου, βοηθώντας σας να βάλετε πολλά πράγματα στη θέση τους μέσα από πολύ συγκεκριμένες ενέργειες που καλείστε να κάνετε.Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, ο Ερμής στο ζώδιο του Ζυγού σας έβαλε το τελευταίο δίμηνο σε διαδικασία αναθεωρήσεων και αναπροσαρμογών σε επαγγελματικά ζητήματα και οτιδήποτε είναι σημαντικό για εσάς στο σήμερα της ζωής σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, ο Ερμής στο ζώδιο του Ζυγού λειτουργεί αρκετά ευνοϊκά για εσάς και τα σχέδια που κάνατε κυρίως το τελευταίο δίμηνο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, η ανάδρομη πορεία του Ζυγού το προηγούμενο διάστημα μπορεί να σας έβαλε σε βαθύτερες σκέψεις, ωστόσο σας βοήθησε να αποκτήσετε πολύτιμη εμπειρία.Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.