ΖΩΔΙΑ

Πανσέληνος και ερωτικές σχέσεις: Πως θα κυμανθούν αυτήν την εβδομάδα και ποια ζώδια επηρεάζονται


JTeam

10 Οκτωβρίου 2022

Πανσέληνος και ερωτικές σχέσεις: Πως θα κυμανθούν αυτήν την εβδομάδα και ποια ζώδια επηρεάζονται
Πως ξεκινάει η δεύτερη εβδομάδα του Οκτώβρη μετά την Πανσέληνο και ποια ζώδια επηρεάζονται άμεσα στα ερωτικά τους;

Εχθές πραγματοποιήθηκε η Πανσέληνος στον άξονα Κριού με Ζυγό, φέρνοντας συνειδητοποιήσεις, ανακατατάξεις, κλείσιμο κεφαλαίων, αλλά και δύναμη για μια νέα αρχή, γεμάτη με επίτευξη στόχων. Παρότι η συγκεκριμένη πανσέληνος, αφορούσε κυρίως, επαγγελματικούς και προσωπικούς και συναισθηματικούς τομείς, σε κάποια ζώδια έχει επηρεάσει άμεσα και τις ερωτικές/ προσωπικές σχέσεις.

Η εβδομάδα αυτή θα ξεκινήσει με συναισθηματική φόρτιση, μετά την χθεσινή πανσέληνο. Τη Δευτέρα 10/10/2022 κορυφώνεται η αντίθεση Αφροδίτης-Χείρωνα, μία όψη η οποία φέρνει στην επιφάνεια ανασφάλειες και ευαισθησίες. Από τη μια πλευρά θέλουμε διακαώς να εκφράσουμε τα συναισθήματα μας και το ενδιαφέρον μας στους άλλους, αλλά από την άλλη πλευρά φοβόμαστε υπερβολικά την απόρριψη και νιώθουμε ανεπαρκείς. Αυτό κυρίως θα επικρατήσει στις ερωτικές σχέσεις, ωστόσο πάμε να δούμε αναλυτικά τα ζώδια που επηρεάστηκαν περισσότερο στα ερωτικά τους, από την χθεσινή πανσέληνο.

ΚΡΙΟΣ

Η αρχή της εβδομάδας θα είναι ζόρικη για εσάς, αφού τη Δευτέρα 10/10 η αντίθεση Αφροδίτης-Χείρωνα μπορεί να σας φέρει αντιμέτωπους με ψυχρότητα ή με σκληρή συμπεριφορά από το ταίρι σας. Ακόμα κι αν δεν πάρετε αυτό που θέλετε στον έρωτα, δεν θα πρέπει να απογοητευτείτε ή να χάσετε την αυτοπεποίθηση σας. Η εβδομάδα αυτή κλείνει με το τρίγωνο Αφροδίτης-Κρόνου, μια όψη η οποία θα σας βοηθήσει να δείτε πιο ρεαλιστικά τις σχέσεις σας και να πάρετε σημαντικές αποφάσεις που θα καθορίσουν την πορεία σας.

ΖΥΓΟΣ

Η εβδομάδα αυτή ξεκινάει λίγο ζόρικα για εσάς, αφού στις 10/10 πραγματοποιείται η αντίθεση Αφροδίτης-Χείρωνα, μία όψη η οποία ξύνει πληγές του παρελθόντος και φέρνει στην επιφάνεια ανησυχίες και ανασφάλειες. Μπορεί λοιπόν να νιώσετε ότι δεν μπορείτε να πάρετε αυτό που επιθυμείτε στο ερωτικό κομμάτι, ενώ δεν αποκλείεται κάποιοι από εσάς να αντιμετωπίσετε ψυχρότητα ή απόμακρη συμπεριφορά από τους άλλους. Ωστόσο, το θετικό νέο της εβδομάδας είναι η είσοδος του Ερμή στο δικό σας ζώδιο από τις 11/10. Ο Ερμής θα επαναφέρει ζητήματα και συζητήσεις που είχαν ξεκινήσει μέσα στον Σεπτέμβριο και τώρα θα μπορέσετε να δείτε τις καταστάσεις στην πραγματική τους διάσταση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αυτή η εβδομάδα προσφέρεται για ενδοσκόπηση και σας καλεί να έρθετε σε επαφή με τα βαθύτερα συναισθήματα σας, αφού στις 11/10 ο Ερμής θα επιστρέψει σε ορθή πορεία πλέον στο ζώδιο του Ζυγού. Αυτό σημαίνει ότι θα δείτε τώρα πιο ξεκάθαρα ποιες καταστάσεις έχουν λήξει οριστικά και πάνω απ’ όλα θα κατανοήσετε καλύτερα τι νιώθετε και θα αντιμετωπίσετε τις φοβίες και τις ανασφάλειες σας. Εάν νιώσετε την ανάγκη να μείνετε για λίγο μόνοι με τις σκέψεις σας κάντε το, χωρίς να νιώσετε τύψεις και ενοχές.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.

TAGS