ΖΩΔΙΑ

Η πιο συναισθηματική Πανσέληνος της χρονιάς είναι σήμερα - Τα ζώδια που θα έχουν έντονη συναισθηματική φόρτιση


JTeam

9 Οκτωβρίου 2022

Η πιο συναισθηματική Πανσέληνος της χρονιάς είναι σήμερα - Τα ζώδια που θα έχουν έντονη συναισθηματική φόρτιση
Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο από την Πανσέληνο του «κυνηγού», όπως συνηθίζεται να λέγεται το φεγγάρι του Οκτωβρίου, το οποίο πραγματοποιείται σήμερα 09/10/2022 στον άξονα Κριού-Ζυγού και φέρνει τις συναισθηματικές μας ανάγκες στην επιφάνεια.

Πολλοί είναι εκείνοι που βρίσκουν τη σύνδεση ανάμεσα στα συναισθήματα τους και την πορεία των πλανητών. Άλλωστε όλα είναι ενέργεια. Αυτό το Σαββατοκύριακο του Οκτώβρη έχει πολύ ενδιαφέρον από αστρολογικής απόψεως. Πανσέληνος, μεταβολές πλανητών και αναδρομές πορείες είναι σε εξέλιξη, φέρνοντας εξελίξεις αλλά και εντάσεις. Είναι επίσης μια στιγμή, όπου κεφαλαία κλείνουν, αξιολογήσεις και κριτικές παίρνουν μέρος και γενικότερα επικρατεί ένα κλίμα ενδοσκόπησης και απολογισμού.

Η συναισθηματική φόρτιση για πολλούς θα είναι ιδιαίτερα έντονη, αφού πρόκειται για μια "βαριά" συναισθηματική πανσέληνο. Η πανσέληνος στον Κριό θα κορυφωθεί σήμερα, Κυριακή, στις 4:54 μ.μ. ώρα Ελλάδος και πάμε να δούμε ποια θα είναι τα ζώδια τα οποία θα επηρεαστούν περισσότερο:

Κριός

Η Πανσέληνος πραγματοποιείται στο ζώδιο όποτε δικαίως θα έχετε και την μεγαλύτερη επιρροή από αυτήν. Θα είστε πιο ευάλωτοι συναισθηματικά και ψυχολογικά, ενώ μπορεί να υπάρχει πίεση σε μια σχέση ή μια συνεργασία. Είναι μια περίοδος που θα κάνετε τον απολογισμό σας και θα πάρετε τις αποφάσεις σας για το πώς θα συνεχίσετε τη ζωή σας και ποιους θέλετε να έχετε δίπλα σας. Θα αξιολογήσετε τις σχέσεις και τις δεσμεύσεις σας, ενώ δεν είναι απίθανο να αποφασίσετε και τη λήξη κάποιων καταστάσεων που δεν είναι επωφελείς στη ζωή σας. Μπορεί να νιώθετε ότι με τον σύντροφο ή τους συνεργάτες σας σάς χωρίζει άβυσσος και ότι όσες προσπάθειες και αν έχετε κάνει δεν αλλάζει κάτι. Ίσως και κάποιες αποκαλύψεις θα σας προβληματίσουν και θα σας φέρουν αντιμέτωπους με σημαντικές αλήθειες, που πιθανώς δεν θα μπορείτε πλέον να παραβλέψετε είτε στις σχέσεις είτε στις συνεργασίες σας και θα πρέπει να πάρετε αποφάσεις για τη μακροβιότητα τους. Μπορεί κάποιες καταστάσεις να σας ξυπνήσουν φοβίες και πληγές του παρελθόντος και να πιεστείτε ψυχολογικά.

Καρκίνος

Η Πανσέληνος στον άξονα Κριού-Ζυγού φέρνει στο προσκήνιο τα θέματα της καριέρας και της οικογένειας και ίσως υπάρχουν αλλαγές και εξελίξεις. Καταρχάς θα ξεκαθαρίσει το τοπίο για το μέλλον σας και το πού ακριβώς βαδίζετε επαγγελματικά και αυτό δεν είναι πάντα αρνητικό. Δεν είναι απίθανο με αυτό το φεγγάρι να πάρετε μια προαγωγή, να αναγνωριστούν οι κόποι σας, να αλλάξετε πόστο ή και να φύγετε από μια δουλειά και να πάτε σε νέο εργασιακό περιβάλλον. Μπορεί να προκύψει κάποια νέα πρόταση ή μια διαπραγμάτευση ή να ξεκινήσετε συζητήσεις για το τι πρέπει να αλλάξετε στην ήδη υπάρχουσα δουλειά σας. Σίγουρα όλο αυτό δεν θα είναι εύκολο, καθώς κάθε αλλαγή σάς πιέζει και σας αγχώνει, αλλά χρειάζεται ψυχραιμία και καθαρό μυαλό για να πάρετε τις σωστές αποφάσεις και μην απαιτείτε πράγματα που δεν είναι εφικτά. Εκτός από την καριέρα όμως, θα έχετε να αντιμετωπίσετε εξελίξεις και σε ένα ακόμη μέτωπο, στο σπίτι και στην οικογένεια, όπου μπορεί να υπάρχουν εντάσεις μεταξύ συγγενών.

Ζυγός

Η Πανσέληνος πραγματοποιείται στο απέναντι ζώδιο από το δικό σας, τον Κριό, και οι σχέσεις σας μπαίνουν στο «στόχαστρο». Και όταν λέμε σχέσεις, εννοούμε όλες τις σταθερές σας σχέσεις, τον γάμο, τις συνεργασίες και όπου έχετε στενές δεσμεύσεις, είτε προσωπικά είτε επαγγελματικά. Το φεγγάρι θα ρίξει φως σε ό,τι φοβάστε, κρύβετε ή προσπαθείτε να αποφύγετε και ίσως οι συνειδητοποιήσεις σας να αλλάξουν τα δεδομένα. Μπορεί να διαφοροποιηθεί η άποψη που έχετε για κάποιο άτομο που εμπλέκεστε και είτε να σας εκπλήξει θετικά και να αποφασίσετε να έρθετε πιο κοντά του και να το εμπιστευθείτε, όμως υπάρχει και η περίπτωση να μάθετε πράγματα που να σας κάνουν να θέλετε να ξεκόψετε από μια σχέση ή συνεργασία που σας κρατά πίσω. Παίζει όμως και το σενάριο κάποιο σημαντικό πρόσωπο στη ζωή σας να σας πιέσει ή να σας δώσει και κάποιο τελεσίγραφο και εσείς να πιεστείτε πολύ, ή να υπάρξει ένα θέμα υγείας στον σύντροφο ή σε ένα στενό συνεργάτη που να σας αγχώσει.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.

TAGS