ΖΩΔΙΑ

Είσαι Ζυγός; Τα 3 ζώδια με τα οποία θα ζήσεις μεγάλο έρωτα


JTeam

8 Οκτωβρίου 2022

Είσαι Ζυγός; Τα 3 ζώδια με τα οποία θα ζήσεις μεγάλο έρωτα
Ποια είναι τα ιδανικά ταίρια για κάθε Ζυγό;

Δεν ταιριάζουμε όλοι με όλους και αυτό είναι γεγονός. Αστρολογικά μιλώντας, ο αγαπημένος Ζυγός, που διανύει τον γενέθλιο μήνα του, είναι ένα ιδιαίτερο ζώδιο, που ναι μεν είναι κοινωνικό, αλλά έχει και κάποιες πλευρές που κρατά για τον εαυτό του. Και αυτά είναι τα ζώδια με τα οποία θα ταιριάξει απόλυτα ερωτικά, θα έχει καλή χημεία και θα βρει αυτά που ψάχνει.

Κριός

Είναι το ζώδιο που βρίσκεται απέναντι και λειτουργεί με έναν συμπληρωματικό τρόπο. Ο Κριός ασχολείται περισσότερο με το κομμάτι του εαυτού και ο Ζυγός με τη σχέση. Ο Κριός είναι δυναμικός και ο Ζυγός κατευνάζει τα πνεύματα. Αν το ένα ζώδιο μάθει από το άλλο, μιλάμε για μία σχέση ζωής, με πολλά μαθήματα και καλές στιγμές.

Δίδυμοι

Δύο ζώδια που βρίσκουν τον τρόπο να επικοινωνήσουν πολύ καλά, ξέρουν πώς να διασκεδάζουν και ταιριάζουν ερωτικά. Είναι αρκετά επικοινωνιακοί και το μόνο πρόβλημα που μπορεί να προκύψει είναι η η διαφορετική διαχείριση των οικονομικών. Ιδανικά, κρατήστε τους λογαριασμούς σας χωριστά και όλα θα πάνε καλά.

Υδροχόος

Ένα πολύ καλό match, επειδή είναι ανέμελο και ξέρει να απολαμβάνει τη ζωή. Μαζί ζουν τον απόλυτο έρωτα, ταξιδεύουν, και περνούν ρομαντικές βραδιές με εξόδους. Ο Ζυγός βοηθά τον Υδροχόο να επικοινωνεί με περισσότερη ειλικρίνεια και ο Υδροχόος ξέρει πότε να σταματήσει την ανάλυση και απλώς να χαλαρώσει.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.