ΖΩΔΙΑ

Ζώδια και multitasking: Ποια είναι τα καλύτερα σε αυτό;


JTeam

19 Σεπτεμβρίου 2022

Ζώδια και multitasking: Ποια είναι τα καλύτερα σε αυτό;
Αν όλοι αναρωτιούνται πως καταφέρνεις να κάνεις παράλληλα πολλά πράγματα, μήπως ανήκεις στο παρακάτω ζώδιο;

Μπορεί να τους δεις να μιλάνε στο τηλέφωνο, να μαγειρεύουν και παράλληλα να παρακολουθούν την οθόνη και την τηλεόραση. Μπορεί επίσης να μπορούν να ακούν τις συζητήσεις του τραπεζιού σε μια έξοδο και να ξέρουν τι έχει ειπωθεί, ακόμη και αν ήταν σε άλλη συζήτηση... Μπορούν με λίγα λόγια να έχουν εστιασμένη την προσοχή τους σε παραπάνω από ένα πράγμα και να τα καταφέρνουν και μια χαρά. Κάποιοι άνθρωποι έχουν απλά ταλέντο στο multitasking, όσο και αν το αντιπαθούμε.

Μπορεί για κάποιους το να εστιάζουν και να αφοσιώνονται 100% σε ένα πράγμα την φορά να είναι η μόνη τακτική που λειτουργούν, ωστόσο κάποιοι άλλοι ούτε να το σκέφτονται αυτό... Ποια είναι λοιπόν τα ζώδια εκείνα, που σύμφωνα με τα χαρακτηριστικά τους, είναι πολύ πιο πιθανό να είναι καλοί στο multi task και μάλιστα να το επιδιώκουν.

Δίδυμος

Είναι ένα ζώδιο το οποίο βαριέται εύκολα, θέλει να δημιουργεί, να δοκιμάζει νέες εμπειρίες και να ασχολείται συνέχεια με κάτι. Αν το multi task είχε πρόσωπο, τότε θα ήταν σίγουρα δίδυμος, αφού τα άτομα που ανήκουν στο συγκεκριμένο ζώδιο έχουν έντονο το στοιχείο της προσαρμοστικότητας, της δημιουργικότητας και της ελευθερίας. Όσες περισσότερες επιλογές έχει στην διάθεση του, τόσο το καλύτερο, αφού μάλλον θα τις επιλέξει όλες, αν όχι, όσες περισσότερες μπορεί. Το ίδιο ισχύει και για τις σχέσεις του, όσους περισσότερους φίλους έχει τόσο το καλύτερο για εκείνον, αφού θέλει επικοινωνία και περιπέτεια!

Τοξότης

Περιπετειώδες, ανήσυχο και ανεξάρτητο πλάσμα ο Τοξότης πορεύεται στη ζωή, ακόμα και στις δυσκολίες της, με γνώμονα την αισιοδοξία. Δεν αντέχει την ρουτίνα, τους περιορισμούς και τη σοβαροφάνεια.Πετυχαίνει πάντα τους στόχους του λόγω του πολυμήχανου και κοφτερού μυαλού του και έχει τόση ενέργεια που την διοχετεύει και στο να βοηθάει τους άλλους. Δύσκολα χαλάει η διάθεση του, αλλά το να του πει κάποιος ψέματα, είναι σίγουρα ένας τρόπος. Γοητεύεται από το διαφορετικό, και χαρακτηρίζεται από ζωηρότητα. Χρειάζεται να πούμε και άλλα για να καταλάβουμε ότι ένας Τοξότης, θα ήταν ιδανικός στο multitask;

Αιγόκερως

Με κυβερνήτη τον Κρόνο, ο Αιγόκερως όλη του τη ζωή εργάζεται ευλαβικά και ακούραστα, για να φτάσει την κορυφή, σε όλους τους τομείς. Είναι φιλόδοξος και μεγαλεπήβολος. Και αυτοί είναι αρκετοί λόγοι για να τον παρακινήσουν να κάνει ότι χρειαστεί, ακόμη και αν πρόκειται να τα κάνει παράλληλα, προκειμένου να εκτελέσει κάθε του στόχο και αποστολή. Είναι επίσης ένα ζώδιο που λειτουργεί έντονα με την λογική, αφήνοντας στην άκρη τα συναισθήματα, γεγονός που τον κάνει ακόμη πιο πρακτικά και πολυπράγμων.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.