ΖΩΔΙΑ

Αυτά είναι τα 3 πιο ανασφαλή ζώδια


JTeam

18 Σεπτεμβρίου 2022

Αυτά είναι τα 3 πιο ανασφαλή ζώδια
Pexels
Οι ανασφάλειες τους μπαίνουν συχνά εμπόδιο στις σχέσεις τους

Κάποιοι δεν θέλουν να δείχνουν καθόλου τις ανασφάλειές τους και κάποιοι τις έχουν αποδεχτεί, ενώ υπάρχουν και εκείνοι που τις προβάλλουν στους άλλους, με αποτέλεσμα σχέσεις δυσαρμονικές.

Υπάρχουν τρεις στον ζωδιακό κύκλο που έχουν περισσότερες ανασφάλειες, από τους υπόλοιπους.

Καρκίνος

Οι Καρκίνοι τείνουν να είναι εξαιρετικά συναισθηματικοί και έχουν πολλή φαντασία. Μπορούν να καταλάβουν τις προδοσίες και τις απιστίες εκεί που δεν υπάρχουν. Επίσης, τείνουν να κατηγορούν τους άλλους για τα δικά τους λάθη και δεν παίρνουν ποτέ την ευθύνη.

Παρθένος

Οι Παρθένοι έχουν την ανάγκη να έχουν δίκιο και να τα ξέρουν όλα. Φοβούνται πως αν δεν είναι οι πιο έξυπνοι από όλους, οι άλλοι ίσως συνειδητοποιήσουν τις αδυναμίες τους. Προβάλλουν τις ανασφάλειές τους με το να τεστάρουν τους άλλους για τις γνώσεις τους.

Ιχθείς

Οι Ιχθείς είναι πολύ ευαίσθητοι και επειδή φοβούνται πολύ να πληγωθούν, υψώνουν τοίχους ή αντιδρούν υπερβολικά αν κάποιος πει ή κάνει κάτι που θεωρούν κακό. Όταν οι Ιχθείς προβάλλουν τις ανασφάλειές τους στους άλλους, το κάνουν για να προστατέψουν τους εαυτούς τους.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.

TAGS