ΖΩΔΙΑ

Τα 3 ζώδια που θα δουν τους πρώην τους να επιστρέφουν


JTeam

17 Σεπτεμβρίου 2022

Τα 3 ζώδια που θα δουν τους πρώην τους να επιστρέφουν
Ποια ζώδια θα σκεφτούν την επανασύνδεση;

Χτες, στις 16 Σεπτεμβρίου, είχαμε τη Σελήνη που έκανε τρίγωνο με τον Ερμή. Ερωτικά μιλώντας, αυτό σημαίνει ότι πολλοί πρώην θα δώσουν σημεία ζωής, επειδή θα θυμηθούν πόσο σημαντική ήσουν για εκείνον και τι καλά που ήσασταν παρέα.

Τα ζώδια που είναι πιο πιθανό να δεχτούν τηλέφωνο λατρείας ή ένα μήνυμα από παλιά σχέση, είναι τα ακόλουθα:

Κριός

Όπως και να το κάνουμε, είσαι ένα ζώδιο που δεν ξεχνιέται εύκολα και το πιθανότερο είναι ότι είσαι εσύ αυτή που πλήγωσε τον πρώην της. Αυτές τις μέρες λοιπόν, οι πιθανότητες για επιστροφή αυξάνονται, ακόμα και αν η παλιά σου σχέση έχει προχωρήσει ερωτικά. Αυτό δεν σημαίνει ότι εσύ θα δεχτείς.

Λέων

Άλλο ένα ζώδιο που πληγώνει και τραυματίζει εύκολα τους συντρόφους του. Ο πρώην σου σε θυμάται κυρίως με πόνο και μνησικακία, αλλά αν υπάρχει ακόμα έρωτας, θα επικοινωνήσει σε κάθε περίπτωση. Το θέμα είναι αν εσύ ενδιαφέρεσαι ακόμα.

Παρθένος

Είσαι άνθρωπος λογικός και προσγειωμένος, σου αρέσει η μονογαμία και είσαι το εύκολο καταφύγιο των ανθρώπων που δεν ξέρουν τι θέλουν. Αν χτυπήσει ξαφνικά το τηλέφωνό σου και ο πρώην ζητά να επιστρέψει, σκέψου το πάρα πολύ προσεκτικά.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.