ΖΩΔΙΑ

Ζώδια και φοβίες στον έρωτα: Τι είναι αυτό που φοβούνται περισσότερο τα ζώδια;


JTeam

24 Σεπτεμβρίου 2022

Ζώδια και φοβίες στον έρωτα: Τι είναι αυτό που φοβούνται περισσότερο τα ζώδια;
Αναγνώρισε τους φόβους και δες πως μπορείς να του ελέγχεις καλύτερα

Όλοι έχουμε φοβίες πόσο μάλλον όσο αφορά στον έρωτα. Το σημαντικό όμως είναι να εντοπίσουμε τις δικές μας ανασφάλειες και φοβίες και να τις αντιμετωπίσουμε με τέτοιο τρόπο, ώστε να μην στέκονται εμπόδιο στις σχέσεις μας και να μην μας δημιουργούν προβλήματα. Κάθε άνθρωπος μπορεί να εστιάζει και κάπου διαφορετικά. Κάποιοι να φοβούνται την απιστία, άλλοι να φοβούνται την καταπίεση και την στέρηση ελευθερίας, άλλοι την δέσμευση και άλλα πολλά. Οι λόγοι που υπάρχουν οι φοβίες αυτές είναι πολλοί, και μέσα σε αυτούς είναι και τα χαρακτηριστικά του ζωδίου σου.

Τι είναι αυτό λοιπόν, που τα ζώδια, σύμφωνα πάντα με τα χαρακτηριστικά τους, φοβούνται περισσότερο στον έρωτα και σε μια σχέση;

Κριός
Ο μεγάλος φόβος του Κριού είναι να μην χάσει την ελευθερία του. Για τον Κριό η αυτονομία του είναι πολύ σημαντική υπόθεση.

Ταύρος
Ο Ταύρος ως ζώδιο της Γης θέλει να έχει σταθερότητα στη ζωή του. Έτσι αυτό που τον φοβίζει περισσότερο είναι οι αλλαγές που φέρνει μια σχέση.

Δίδυμος
Ο φόβος των Διδύμων μην βαρεθούν μέσα στη νέα τους σχέση είναι μεγάλος και τους κάνει να μην μπορούν να ευχαριστηθούν τίποτα. Όσο περνάει ο καιρός αισθάνονται όλο και πιο άνετα και αυτός ο φόβος φεύγει σιγά σιγά.

Καρκίνος
Ένα πράγμα δεν θέλει ο Καρκίνος στην αρχή μιας σχέσης και αυτό είναι να μην αποκαλύψει την ευάλωτη πλευρά του.

Λέων
Τι φοβάται ο Λέων; Μήπως το νέο του ταίρι προσπαθήσει να πάρει τον έλεγχο της σχέσης από τα χέρια του.

Παρθένος
Ο Παρθένος είναι τελειομανής και δεν θέλει να νιώθει πως οι γύρω του βλέπουν τα ελαττώματα που ίσως έχει.

Ζυγός
Ο Ζυγός δυσκολεύεται αρκετά να αποκαλύψει τον πραγματικό του εαυτό γιατί κάποιες φορές φοβάται μήπως δεν είναι αρεστός.

Σκορπιός
Ο Σκορπιός έχει περάσει συνήθως πολλά στον ερωτικό τομέα και φοβάται μήπως το παρελθόν επαναληφθεί με κάποιον τρόπο.

Τοξότης
Ένα πράγμα δεν αντέχει ο Τοξότης και αυτό είναι να μην χρειαστεί να εγκαταλείψει αγαπημένες συνήθειες του παρελθόντος όσο βρίσκεται σε μια νέα σχέση.

Αιγόκερως
Τι δεν αρέσει στους Αιγόκερους; Το να γελοιοποιηθούν ή να τους κοροιδέψει με κάποιον τρόπο το άλλο τους μισό.

Υδροχόος
Ο Υδροχόος φοβάται να μαθαίνουν οι γύρω του προσωπικές λεπτομέρειες της σχέσης τους. Αν ο σύντροφός του Υδροχόου δεν είναι έμπιστος θα έχει πρόβλημα μαζί του από την αρχή.

Ιχθύς
Ο Ιχθύς φοβάται να εμπιστευτεί τον νέο άνθρωπο που μόλις μπήκε στη ζωή του. Όσο περνάει ο καιρός όμως αυτός ο φόβος μετριάζεται.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, το δικό του, τη σχέση σας, το μέλλον, τους κολλητούς αλλα και τους τοξικούς σας συνδυασμούς.

TAGS