ΖΩΔΙΑ

Tα 3 ζώδια που μέχρι το τέλος της χρονιάς θα έχουν χωρίσει


JTeam

23 Σεπτεμβρίου 2022

Tα 3 ζώδια που μέχρι το τέλος της χρονιάς θα έχουν χωρίσει
Πολλές οι διαφωνίες, οι καθυστερήσεις και τα κολλήματα που θα είναι αξεπέραστα για κάποια ζώδια

Είναι γεγονός πως ακόμη και οι πλανήτες τους τελευταίους μήνες έχουν βαλθεί να μας κάνουν την ζωή δύσκολη, αφού σχεδόν 12 πλανήτες κινούνται αναδρομικά και μαζί με αυτούς και ο Ερμής, ο οποίος πέρα από καθυστερήσεις, φαίνεται πως σε κάποιους φέρνει και αξεπέραστα προβλήματα, τα οποία πολύ πιθανό να φέρουν και ένα τέλος. Ναι, σωστά κατάλαβες αναφερόμαστε σε σχέσεις.

Στα θετικά αυτών των ημερών είναι πως η κοινωνικότητα στα ζώδια αυξάνεται χωρίς όμως να σημαίνει απαραίτητα ότι η επικοινωνία έχει ουσία. Περισσότερο παρεξηγήσεις θα έρθουν, μέχρι και τις 02/10, όπου ο Ερμής θα επιστρέψει και πάλι στα φυσιολογικά του. Τότε λοιπόν τα παρακάτω ζώδια θα κληθούν να πάρουν αποφάσεις. Όσο είναι ακόμη ανάδρομος ο Ερμής, καλό είναι να κάνεις υπομονή, καθώς δεν είναι ιδανική στιγμή για οριστικοποιήσεις. Μετά όμως, μπορείς να σκεφτείς πιο καθαρά τι ακριβώς έχει προκύψει και να πάρεις τις αποφάσεις που θα κάνουν την ζωή σου, λίγο πιο εύκολη.

Ποια είναι λοιπόν τα ζώδια εκείνα που πιθανόν θα βάλουν οριστικό τέλος στην σχέση τους, μέχρι τέλους του χρόνου;

Κριός

Ο ανάδρομος Ερμής στον Ζυγό μπορεί να φέρει προβλήματα και παρεξηγήσεις με τον σύντροφό σου. Την ίδια ώρα ένα πρόσωπο από το παρελθόν έρχεται να σε ταρακουνήσει και να σε βάλει σε πολλές σκέψεις. Η ένταση μέσα στη σχέση σου θα είναι κυρίαρχη και οι πιθανότητες να την παραβλέψεις είναι μηδαμινή. Θα νιώσει έντονη την ανάγκη να απεγκλωβιστείς από μια τοξική σχέση και ο χωρισμός είναι αναπόφευκτος.

Δίδυμος

Ένας πρώην σύντροφος θα εμφανιστεί στο προσκήνιο δημιουργώντας μια ψυχολογική αναταραχή. Οι συναισθηματικές μεταπτώσεις που θα βιώσει ο Δίδυμος τις επόμενες ημέρες και οι εντάσεις μέσα στην σχέση θα τον οδηγήσουν να σκεφτεί τον χωρισμό και μάλιστα κάποιοι θα το κάνουν και πράξη.

Λιοντάρι

Τις προσεχείς ημέρες είναι πιθανόν να βιαστείς να πάρεις την απόφαση του χωρισμού. Δυστυχώς θα πεις πράγματα για τα οποία δεν είσαι τόσο σίγουρη στον σύντροφό του και θα νιώσεις την ανάγκη να μείνεις μόνη. Ο εγωισμός θα υπερνικήσει το συναίσθημα και θα μπεις και πάλι στο club των single.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.

TAGS