ΖΩΔΙΑ

07/11: Λίγο πριν την αυριανή Σεληνιακή Έκλειψη- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

6 Νοεμβρίου 2022

07/11: Λίγο πριν την αυριανή Σεληνιακή Έκλειψη- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
Οι πλανητικές δυναμικές σήμερα ανοίγουν το δρόμο για την αυριανή Σεληνιακή Έκλειψη στο ζώδιο του Ταύρου η οποία θα πραγματοποιηθεί τις μεσημεριανές ώρες. Ήδη η Σελήνη στο συγκεκριμένο ζώδιο μας βάζει στην διαδικασία να έρθουμε σε επαφή με πολύ προσωπικά μας ζητήματα και διάφορες σκέψεις γύρω από τη συναισθηματική και υλική ασφάλεια που θέλουμε να έχουμε/φέρουμε στη ζωή μας είναι στο μυαλό μας. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι.

Για τους Κριούς, έναν αέρα ανανέωσης ζητούν τα πλανητικά δρώμενα να φέρετε στη ζωή σας ξεκινώντας από μικρές ωστόσο πολύ σημαντικές αλλαγές. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, οι συγκεκριμένες Εκλείψεις σας επηρεάζουν έντονα μιας και λαμβάνουν χώρα στον άξονά σας με τον Σκορπιό απέναντι. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, οι συγκεκριμένες Εκλείψεις φέρνουν διάφορες σκέψεις σχετικά με το πώς θέλετε να χειριστείτε ορισμένα πράγματα τα οποία είναι κινητοποιημένα στο σήμερα της ζωής σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, θέματα που σχετίζονται άμεσα με τις καθημερινές σας δραστηριότητες και την εργασία σας είναι κινητοποιημένα λόγω της συγκεκριμένης περιόδου Εκλείψεων που διανύουμε. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, διάφορες σκέψεις περνούν από το μυαλό σας αυτή την περίοδο και είναι αλήθεια πως δεν έχετε άδικο να θέλετε να ξεκαθαρίσετε με τον οποιοδήποτε τρόπο ότι σας απασχολεί. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, νέες ιδέες φέρνουν οι συγκεκριμένες Εκλείψεις και ειδικά η αυριανή Σεληνιακή στο ζώδιο του Ταύρου φέρνει εμπνεύσεις με τον έναν ή τον άλλον τρόπο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, είναι αλήθεια πως κάνετε μεγάλη προσπάθεια για να κρατήσετε υγιής ισορροπίες αυτή τη στιγμή ωστόσο είναι μια δύσκολη περίοδος και για τους ανθρώπους που έχετε κοντά σας για διάφορους δικούς τους λόγους. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, η Σεληνιακή Έκλειψη απέναντί σας αύριο επηρεάζει κυρίως τομείς που συνδέεστε με άλλους ανθρώπους είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, οι σκέψεις αυτή τη στιγμή μπορεί να είναι πολλές και ποικίλες και να σας δίνουν πολλές πληροφορίες αλλά για να κάνετε αποτελεσματικές κινήσεις θα πρέπει να τις ταξινομήσετε πρώτα με ηρεμία και προσοχή. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, τα πλανητικά δρώμενα σήμερα και κυρίως η αυριανή Σεληνιακή Έκλειψη στο ζώδιο του Ταύρου σας ωθούν να ασχοληθείτε μόνο με ότι σας γεμίζει αυτοπεποίθηση και σιγουριά είτε σε συναισθηματικό είτε σε υλικό επίπεδο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, δύσκολη η περίοδος των Εκλείψεων και η αυριανή Σεληνιακή Έκλειψη στο ζώδιο του Ταύρου σας «πιέζει» να αφήσετε στην άκρη ότι δεν λειτουργεί πια δημιουργικά στη ζωή σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, δυνατά όνειρα και εμπνεύσεις έχουν φέρει οι συγκεκριμένες Εκλείψεις με κέντρο εσάς μέσα από τις οποίες μπορείτε να βρείτε λύσεις σε ζητήματα που σας απασχολούν άμεσα αυτό το διάστημα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.