ΖΩΔΙΑ

21/11: Τάση εσωστρέφειας και ενδοσκόπησης- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

20 Νοεμβρίου 2022

21/11: Τάση εσωστρέφειας και ενδοσκόπησης- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
Ο Ήλιος σήμερα βρίσκεται σε «κενό» πορείας λίγο πριν μπει στο ζώδιο του Τοξότη οπότε καλό θα είναι να δώσετε χώρο στις σκέψεις σας χωρίς όμως να φτάσετε σε συμπεράσματα. Η Σελήνη στο ζώδιο του Ζυγού και εκείνη περνά σε φάση «κενής» πορείας το απόγευμα 5μιση έως 7μιση οπότε συνδυαστικά τα πλανητικά δρώμενα σας ωθούν να κάνετε περισσότερο εσωτερικές διεργασίες παρά εξωτερίκευση δράσεων. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, μέχρι νωρίς το απόγευμα μπορείτε να δώσετε χώρο σε ζητήματα που αφορούν κυρίως σχέσεις και συνεργασίες. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, σήμερα καλό θα είναι να ασχοληθείτε με πράγματα τα οποία δεν σας βαραίνουν και δεν ζητούν ιδιαίτερη ενέργεια από εσάς. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, καλό θα είναι σήμερα να μην δώσετε σημασία σε πολλές λεπτομέρειες και ζητήματα που προκύπτουν και ζητούν πολλή ενέργεια από εσάς. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, η Σελήνη περνά σε ευνοϊκό ζώδιο για εσάς το απόγευμα οπότε η ψυχική σας διάθεση θα είναι πολύ καλύτερη από εκείνη την ώρα και μετά. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, καλό θα είναι να λειτουργήσετε περισσότερο αυτόνομα και χωρίς να δώσετε πολλή ενέργεια στα πράγματα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, το μυαλό σας τρέχει προς διάφορες κατευθύνσεις ταυτόχρονα αυτή τη περίοδο και είναι αξιοθαύμαστη η προσπάθεια που κάνετε για να προλάβετε τα πάντα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, ασχοληθείτε με ότι έχετε προγραμματίσει μέχρι αργά το μεσημέρι δίνοντας την ενέργειά σας και δείχνοντας τη καλή σας θέληση. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, οι σκέψεις πολλές τις τελευταίες ημέρες και είναι σίγουρο πως προσπαθείτε να εξετάσετε την αντικειμενική τους πλευρά πριν τις ταξινομήσετε. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, ο Ερμής με την Αφροδίτη στο ζώδιό σας τις τελευταίες ημέρες έχουν αρχίσει να φέρνουν έναν αέρα ανανέωσης. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, μπορεί η ανάγκη σας να κάνετε πράγματα και να βοηθήσετε στο να προχωρήσουν τα ζητήματα που είναι ανοιχτά να είναι έντονη ωστόσο η σημερινή ημέρα δεν ενδείκνυται και δεν είναι παραγωγική. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, θα μπορούσατε σήμερα να κάνετε κάτι διαφορετικό από τα συνηθισμένα, να ασχοληθείτε με κάτι που σας αναζωογονεί και σας εκφράζει. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, η σημερινή ημέρα δεν έχει την απαιτούμενη ενέργεια για να κάνετε συγκεκριμένες δράσεις οπότε καλύτερα να ασχοληθείτε με κάτι το οποίο είναι πιο ανάλαφρο και με λιγότερη ευθύνη. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.