ΖΩΔΙΑ

Τα 5 ζώδια με την υψηλότερη συναισθηματική νοημοσύνη


JTeam

21 Νοεμβρίου 2022

Τα 5 ζώδια με την υψηλότερη συναισθηματική νοημοσύνη
pexels
Μήπως διακρίνεσαι για το EQ σου;

Πολλοί ερευνητές πιστεύουν ότι το IQ είναι πολύ πιο σημαντικό από τον δείκτη της συναισθηματικής νοημοσύνης αλλά μάλλον ισχύει το αντίθετο. H ικανότητα των ατόμων να αναγνωρίζουν τα δικά τους, καθώς και τα συναισθήματα των άλλων είναι πολύ σημαντική και όποιος την έχει, θεωρείται χαρισματική φύση.

Το ΙQ, όπως ισχυρίζονται οι ειδικοί, συνεισφέρει μόνο κατά 20 % στην ισορροπία και ευτυχία του ατόμου. Το υπόλοιπο 80% βασίζεται στην ανάπτυξη της Συναισθηματικής Νοημοσύνης (E.Q.).

Αν ανήκεις σε ένα από τα παρακάτω ζώδια, τότε διακρίνεσαι για το EQ σου και πρέπει να νιώθεις ξεχωριστή ύπαρξη.

Ταύρος

Διακρίνεσαι για την ψυχική σου δύναμη και για την ικανότητά σου να καταλαβαίνεις τις ανάγκες των άλλων. Οι άλλοι μπορούν να στηριχθούν επάνω σου ακόμη κι αν καλούνται να πάρουν μια δύσκολη απόφαση καθώς είσαι εκεί για να τους βοηθήσεις με το πρακτικό σου μυαλό. Παράλληλα ξεχωρίζεις για την αισιοδοξία και το πρακτικό σου μυαλό.

Λέων

Διακρίνεσαι για τις ηγετικές σου ικανότητες και δεν έχεις την αίσθηση του φόβου. Κάνεις τα πάντα για να πετύχεις τους στόχους σου, εστιάζεις στον εαυτό σου και τις δυνάμεις του και έχεις μεγάλη ψυχική δύναμη. Σπάνια αφήνεις ανεξέλεγκτα τα συναισθήματά σου αφού θες πάντα να επικρατεί η ψύχραιμη πλευρά σου.

Παρθένος

Είσαι πρακτικό και οργανωτικό μυαλό. Έχεις πολλά συναισθήματα αλλά δεν σου αρέσει να τα δείχνεις στους άλλους. Μπορείς να διαχειριστείς οποιαδήποτε κατάσταση χωρίς πανικό και διακρίνεσαι για την ψυχική σου δύναμη. Προτεραιότητά σου είναι πάντα η καριέρα.

Τοξότης

Φημίζεσαι για το ελεύθερο και ανεξάρτητο πνεύμα σου. Αφήνεις τα συναισθήματά σου να φανούν μόνο όταν το θες και μπορείς να διαχειρίζεσαι εύκολα μια δύσκολη συναισθηματική κατάσταση χωρίς μελοδραματισμούς και βαθιές συγκινήσεις.

Υδροχόος

Ξέρεις πολύ καλά πώς να ελέγχεις τα συναισθήματά σου σε δύσκολες καταστάσεις και δεν χάνεις ποτέ την ψυχραιμία σου ακόμη κι αν καταρρέουν όλοι και όλα γύρω σου. Η ψυχική δύναμη είναι το όπλο σου όπως και η υπερβολική σου αυτοπεποίθηση που σε βοηθά να ξεπερνάς σχεδόν τα πάντα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.