ΖΩΔΙΑ

Είσαι Τοξότης; Τα 3 ζώδια που είναι ο ιδανικός σύντροφος για εσένα


JTeam

20 Νοεμβρίου 2022

Είσαι Τοξότης; Τα 3 ζώδια που είναι ο ιδανικός σύντροφος για εσένα
Pexels/Yaroslav Shuraev
Με ποιους κάνει σχέση ζωή ένας Τοξότης;

Στις 22 Νοεμβρίου, ξεκινούν τα γενέθλια του Τοξότη, του ζωδίου που λατρεύει τα ταξίδια όσο κανείς άλλος, αγαπά τις σχέσεις, αλλά υπό όρους, και είναι η ψυχή της παρέας. Επειδή όμως διαθέτει και μία ελεύθερη προσωπικότητα, δεν είναι εύκολο να ταιριάξει ερωτικά με κάποιον. Αν ανήκει όμως στα παρακάτω ζώδια, υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες.

Καρκίνος

Θεωρούνται αντίθετοι, αλλά αυτό είναι που τους φέρνει κοντά. Μπορεί να είναι αποτυχία, αλλά μπορεί και να γίνει το τέλειο match. Ο Καρκίνος αγαπάς το σπίτι, την ασφάλεια και τη σταθερότητα και ο Τοξότης λατρεύει τα ταξίδια και δεν αντέχει τη ρουτίνα. Παρόλα, αυτά, υπάρχει πολύ καλή σεξουαλική χημεία. Αν ο ένας επιτρέψει στον άλλο να είναι ο εαυτός του και να μην περιορίζεται, συμπληρώνονται ιδανικά και περνούν υπέροχα.

Αιγόκερως

Δύο πολύ δυναμικά ζώδια που αγαπούν τις σχέσεις, αλλά το κάνουν με διαφορετικό τρόπο. Ο Αιγόκερως είναι πιο απαισιόδοξος, αλλά η αισιοδοξία του Τοξότη τον βοηθά να συνεχίσει. Όταν όμως ο Τοξότης βρίσκεται σε άρνηση, ο ρεαλιστής Αιγόκερως τον προσγειώνει και τον βοηθά να δει την πραγματικότητα. Είναι και οι δύο εγωιστές, αλλά ο καθένας υποχωρεί με τον τρόπο του, αρκεί να υπάρχει αμοιβαίο ενδιαφέρον για αυτή τη σχέση.

Ιχθύς

Δύο ζώδια που συνδυάζουν τη φαντασία με την περιπέτεια. Ένα ζευγάρι με πολύ καλή χημεία, πολύ ρομαντική καθημερινότητα και στιγμές ρομαντισμού. Το πρόβλημα είναι ότι μπορεί να φοβούνται να ανοιχτούν και να μιλήσουν για τα συναισθήματά τους. Ο Ιχθύς όμως, ως ζώδιο του Νερού, ξέρει πώς να βοηθά τους άλλους να ανοιχτούν και ο Τοξότης ξεκλειδώνεται, όταν νιώθει ότι του επιτρέπεται.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.