ΖΩΔΙΑ

Τα 3 ζώδια που ζηλεύουν περισσότερο μετά από έναν χωρισμό


JTeam

12 Νοεμβρίου 2022

Τα 3 ζώδια που ζηλεύουν περισσότερο μετά από έναν χωρισμό
Σε αυτά τα ζώδια, τους είναι υπερβολικά δύσκολο να δεχτούν πως ο πρώην σύντροφος τους, συνεχίζει την ζωή του και χωρίς αυτούς

Για όλους ένας χωρισμός είναι επώδυνος, πόσο μάλλον όταν δεν τον επιλέγεις. Και μάλιστα είναι πολύ πιθανό να πιάσεις τον εαυτό σου να δυσκολεύεσαι ακόμη περισσότερο, όταν μια σχέση λήξει. Ζήλια, κτητικότητα, μετάνοια και άλλα πολλά συναισθήματα, έρχονται στην επιφάνεια και σε οδηγούν στο να κυνηγήσεις και πάλι την σχέση σου.

Ποια είναι όμως εκείνα τα ζώδια, τα οποία όχι μόνο δεν τα πάνε καθόλου καλά με την απόρριψη, αλλά επίσης ζηλεύουν ακόμη περισσότερο μόλις βγουν από μια σχέση και θέλουν να ξέρουν τι ακριβώς συμβαίνει με τον/ την πρώην τους.

ΚΡΙΟΣ

Είναι γνωστοί για την ανταγωνιστικότητά τους, πόσο ατρόμητοι και ενεργητικοί θέλουν να είναι. Έχουν την ανάγκη να βρίσκονται στην κορυφή, πάντα νικητές, καθώς είναι τολμηροί και φιλόδοξοι. Μπορούν να φρικάρουν με το γεγονός ότι o πρώην τους διασκεδάζει και περνάει καλά χωρίς αυτούς, αλλά θα νιώθουν επίσης ζήλια για το άτομο που έχει πάρει τη θέση τους. Δεν τους αρέσει ούτε να τους αγνοούν ούτε να τους αντικαθιστούν. Όση ανωτερότητα και αν προσπάθησαν να δείξουν μέσα στην σχέση, μετά τον χωρισμό όλα τα παραπάνω είναι πολύ πιθανό να έρθουν στην επιφάνεια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Καρκίνος είναι ένα διαισθητικό και συναισθηματικό ζώδιο του νερού. Θέλει να έχει ουσιαστικές σχέσεις και προσπαθεί πολύ γι' αυτές. Πολλές φορές γίνεται και υπερπροστατευτικός. Δεν αποτελεί έκπληξη ότι τα άτομα που ανήκουν στο ζώδιο ζηλεύουν και μάλιστα πολύ. Αν ο πρώην σύντροφος τους μοιράζεται με κάποιον άλλον τον έρωτα, την οικειότητα, τις τρυφερές στιγμές, τους κάνει να χάνουν τον ύπνο τους. Η ιδέα και μόνο του να κάνετε μια σοβαρή σχέση ή έναν γάμο και να είστε με κάποιον άλλο, τους τρομάζει περισσότερο από όσο μπορούν να παραδεχτούν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είναι τα πιο ζηλιάρικα ζώδια και θα αισθανθούν ότι απειλούνται από οτιδήποτε καλό συμβαίνει στη ζωή του πρώην τους. Δεν έχει σημασία αν πρόκειται για σχέση, καριέρα ή εμφάνιση. Δεν θα ησυχάσουν μέχρι να ξεπεράσουν τον χωρισμό τελείως. Δεν έχει σημασία ποιος χώρισε με ποιον, ο Σκορπιός θα νιώθει πάντα κάπως περίεργα για τον νέο σύντροφο του πρώην τους. Μπορεί να έχουν τελειώσει τη σχέση, αλλά υπάρχει ένα κομμάτι μέσα τους που πιστεύει ότι ο άλλος ακόμα τους ανήκει. Δεν χρειάζεται να κάνετε κάτι για να ζηλέψει ένας Σκορπιός, γίνεται απλά και μόνο επειδή υπάρχετε. Θα προτιμούσαν ο χωρισμός να σας είχε κάνει ψυχικό ράκος...

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.