ΖΩΔΙΑ

Ζώδια: Ο Δίας γίνεται ορθόδρομος και φέρνει πολλά δώρα στη ζωή σου


JTeam

24 Νοεμβρίου 2022

Ζώδια: Ο Δίας γίνεται ορθόδρομος και φέρνει πολλά δώρα στη ζωή σου
pexels
Ο Δίας μόλις έγινε ορθόδρομος και αυτό σημαίνει ότι θα γίνουμε πιο διεκδικητικοί και τα πράγματα θα εξελίσσονται πολύ πιο εύκολα

Ως ένας από τους μεγαλύτερους και πιο επιδραστικούς πλανήτες του ηλιακού συστήματος, ο Δίας είναι συνώνυμος με την τύχη, την ανάπτυξη, την ελευθερία, την κοινωνική δικαιοσύνη, την εκπαίδευση και τη σοφία. Η επιρροή από την πορεία του είναι τεράστια και κάθε φορά τη βιώνουμε με έντονο τρόπο.

Μες στο 2022, ο Δίας μετακινήθηκε από τους Ιχθείς στον Κριό και μετά επέστρεψε πάλι στο ζώδιο των Ιχθύων. Όταν πήγε στον Κριό στις 10 Μάη νιώθαμε περισσότερη αυτοπεποίθηση και έτοιμοι να αναλάβουμε δράση ανεξάρτητα από το ρίσκο. Στις 28 Οκτώβρη γύρισε στους Ιχθείς και από τότε δουλεύουμε διαρκώς πάνω στη βελτίωση και την εξέλιξη του εαυτού μας.

Τώρα που ο Δίας γύρισε σε ορθόδρομη πορεία, φέρνει δυναμισμό και φόρα. Έρχεται με πολλά δώρα και σκορπάει τύχη, θετικά vibes και γενναιοδωρία. Τα ταξίδια και η εκπαίδευση θα ευνοηθούν ιδιαίτερα ενώ θα υπάρξει βελτίωση σε όλους τους τομείς. Ετοιμαστείτε για νέες γνωριμίες, ενδιαφέρουσες επαγγελματικές προτάσεις και ευκαιρίες ανέλιξης.

Πράγματα που αμελούσατε εδώ και καιρό, είναι η ώρα να τα εκπληρώσετε και να νιώσετε την εσωτερική πλήρωση που αναζητούσατε εδώ και καιρό. Όταν μάλιστα ο Δίας πάει στον Κριό για δεύτερη φορά στις 20 Δεκεμβρίου, θα έχουμε περισσότερες επαγγελματικές ευκαιρίες και μια πολύ καλύτερη επικοινωνία με τους συναδέλφους μας. Η περίοδος που διανύουμε τώρα, είναι πιο ευνοϊκή από ποτέ και αυτό σημαίνει ότι φέρνει διεύρυνση των οριζόντων μας, εκπληρώνει επιθυμίες μας και όλα στη ζωή μας μοιάζουν να παίρνουν μια εκπληκτική φόρα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.