ΖΩΔΙΑ

Τα 3 σημαντικότερα αστρολογικά γεγονότα του μήνα και πως σε επηρεάζουν


JTeam

6 Δεκεμβρίου 2022

Τα 3 σημαντικότερα αστρολογικά γεγονότα του μήνα και πως σε επηρεάζουν
Ο τελευταίος μήνας του χρόνου φέρνει ενδιαφέροντα αστρολογικά γεγονότα, τα οποία θα μας επηρεάσουν και χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή

Ετοιμαζόμαστε να αποχαιρετήσουμε τον χρόνο και ο τελευταίος μήνας φέρνει στο προσκήνιο πολύ ενδιαφέροντα αστρολογικά δρώμενα. Έχουμε από αντιθετικά τρίγωνα, μέχρι και την τελευταία πανσέληνο του χρόνου, γεγονότα που θα φέρουν επιρροές σε όλα τα ζώδια.

Αντιθετικές όψεις Δεκεμβρίου

Η αλήθεια είναι πως ο Δεκέμβρης ξεκινά με εντάσεις και πίεση, και αυτό γιατί ερχόμαστε αντιμέτωποι με όψεις που κάνουν οι πλανήτες από τον Τοξότη με τον Άρη που βρίσκεται ανάδρομος στους Διδύμους. Οι αντιθετικές όψεις δημιουργούν εντάσεις, συγκρούσεις και μια πίεση για να προλάβουμε προθεσμίες και να προλάβουμε όσα επιθυμούμε και έχουμε στην ατζέντα μας. Χρειάζεται ψυχραιμία, συγκέντρωση και αφοσίωση μέχρι να περάσουν οι συγκεκριμένες όψεις και να έχουμε μια εύνοια στην καθημερινότητα μας.

Πανσέληνος στους Δίδυμους

Ερχόμαστε στο μεγαλύτερο και σημαντικότερο, αστρολογικό δρώμενο του Δεκέμβρη, το οποίο είναι η Πανσέληνος και μάλιστα η τελευταία του χρόνου. Το αποκορύφωμα των αντιθετικών όψεων που αναφέραμε, έρχεται με την Πανσέληνο στους Διδύμους στις 08/12 που σχηματίζει σύνοδο με τον ανάδρομο Άρη. Μια παρορμητική αντίδραση, μια βιαστική απόφαση ή δράση μπορεί να έχει σημαντικές συνέπειες, γι’ αυτό πρέπει να είμαστε όλοι λίγο πιο ψύχραιμοι και υπομονετικοί τις μέρες που περιβάλλουν το φεγγάρι αυτό. Θέματα επικοινωνίας, μετακινήσεων, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, πολιτικές εξελίξεις, μπορεί να είναι στην επικαιρότητα για πολλούς και διάφορους λόγους με αυτή την τόσο θυμωμένη Πανσέληνο.

Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω

Και τώρα περνάμε σε κάτι πιο ευχάριστο, το οποίο έρχεται να φέρει εύνοια τις τελευταίες ημέρες του χρόνου αυτού. Μια εξαιρετική Νέα Σελήνη θα λάβει χώρα στον Αιγόκερω στις 23/12 δείχνοντας την τέλεια στιγμή αν θέλουμε να χτίσουμε κάτι που θα έχει διάρκεια μακροπρόθεσμα. Είναι μια ιδιαίτερα φιλόδοξη Νέα Σελήνη για να βάλουμε μπρος τα μεγαλεπήβολα σχέδια μας. Η χρονιά θα τελειώσει με τον Ερμή να γυρίζει σε ανάδρομη πορεία στις 29/12 στον Αιγόκερω. Είναι η στιγμή να κάνουμε τους απολογισμούς της χρονιάς που φεύγει, να εκτιμήσουμε τις προσπάθειες που κάναμε και να αποφύγουμε να διαπράξουμε τα ίδια λάθη.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, το δικό του, τη σχέση σας, το μέλλον, τους κολλητούς αλλα και τους τοξικούς σας συνδυασμούς.

TAGS