ΖΩΔΙΑ

12/12: Μία δημιουργική σκέψη/λύση προκύπτει σήμερα- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

11 Δεκεμβρίου 2022

12/12: Μία δημιουργική σκέψη/λύση προκύπτει σήμερα- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
Η ψυχική διάθεση σας σήμερα αλλάζει με την είσοδο της Σελήνη στο ζώδιο του Λέοντα. Η ανάγκη να κάνετε όμορφα, δημιουργικά πράγματα είναι έντονη και μπορείτε να εμπιστευτείτε τη διαίσθησή σας ακολουθώντας την οδό που σας δείχνει. Ωστόσο, να έχετε κατά νου πως λόγω του Άρη ανάδρομου και άλλων πλανητικών επιρροών μπορεί αυτό που θα αποφασίσετε να κάνετε να χρειάζεται περισσότερη οργάνωση ή καλά μελετημένα βήματα και σίγουρα θα πρέπει να μείνετε μακρυά από παρορμητισμούς. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι.

Για τους Κριούς, οι πλανητικές δυναμικές σήμερα σας ωθούν να αφήσετε για λίγο στην άκρη υποχρεώσεις και πράγματα τα οποία χρειάζονται πολλή ενέργεια από μέρους σας και να ασχοληθείτε με ότι θα μπορούσε να σας δώσει περισσότερη χαρά. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, σήμερα καλό θα ήταν να ακολουθήσετε ένα πιο χαλαρό πρόγραμμα και να ασχοληθείτε μόνο με ότι σας βοηθά να νιώσετε πιο όμορφα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, η επικοινωνία σήμερα μπορεί να λειτουργήσει βοηθητικά σχετικά με διάφορες σκέψεις που κάνετε αυτή τη στιγμή και θέλετε να τις ταξινομήσετε με αντικειμενική βάση. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, σήμερα μπαίνετε στη διαδικασία να ασχοληθείτε με πράγματα τα οποία έχουν πραγματική αξία για εσάς και αυτό θα είναι ιδιαίτερα ευεργετικό. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, η Σελήνη πέρασε στο ζώδιό σας για τις επόμενες δύο ημέρες περίπου οπότε δικαιωματικά νιώθετε έντονη την ανάγκη να κάνετε πράγματα που αφορούν εσάς και μόνο εσάς. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, τα πλανητικά δρώμενα σας ωθούν να κάνετε διάφορους συμβιβασμούς και υποχωρήσεις ώστε να μπορέσετε να ολοκληρώσετε πράγματα τα οποία είναι ανοιχτά αυτή τη στιγμή στη ζωή σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, σε κοινωνικό επίπεδο σας βοηθούν οι πλανητικές δυναμικές σήμερα και σας ωθούν να κάνετε όμορφα και δημιουργικά πράγματα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, ο επαγγελματικός τομέας της ζωής σας, θα σας απασχολήσει έντονα σήμερα και αύριο και πιθανά να μπείτε στη διαδικασία να σκεφτείτε εκ νέου τις συνεργασίες σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, είναι αλήθεια πως τις τελευταίες ημέρες θέματα αξιών έχουν έρθει στο προσκήνιο και έχετε μπει στη διαδικασία επανεξετάσεων και αναλύσεων. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, μια κατάσταση έχει ενεργοποιηθεί, η οποία είναι σίγουρο πως μπορεί, αν αποφασίσετε να της δώσετε σημασία και ενέργεια, να σας φέρει ικανοποίηση. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, σήμερα ανεξάρτητα αν έχετε τη διάθεση ή όχι καλό θα είναι να ασχοληθείτε με ζητήματα τα οποία σχετίζονται με άλλα άτομα ή ομάδες. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, μια κατάσταση μέσα τις καθημερινές σας δραστηριότητες ή την εργασία σας σήμερα και αύριο θα σας φανεί ενδιαφέρουσα και θα είναι πραγματικά. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.