ΖΩΔΙΑ

Ζώδια και λίμπιντο: Τα ζώδια που ζητούν συνέχεια σεξ


JTeam

20 Δεκεμβρίου 2022

Ζώδια και λίμπιντο: Τα ζώδια που ζητούν συνέχεια σεξ
Pexels
Ποιά είναι τα 3 ζώδια με το υψηλότερο sex drive;

Είναι από την φύση τους παθιασμένα ζώδια, ενώ το σεξ παίζει καθοριστικό ρόλο στη ζωή τους, επομένως μη σου κάνει εντύπωση αν σου ζητούν περισσότερες ερωτικές στιγμές. Ακόμη και όταν οι πλανήτες κινούνται στα παρακάτω ζώδια, η διάθεση για σεξ και αισθησιασμό μπορεί να επηρεάζει ολόκληρο τον αστρολογικό κύκλο.

Σκορπιός

Πρόκειται για ένα ζώδιο με πολλές "σκοτεινές" και παθιασμένες πλευρές. Του αρέσει το μυστήριο και ο αισθησιασμός, ενώ το σεξ για τους Σκορπιούς έχει πρωταγωνιστικό ρόλο. Απολαμβάνουν την αισθησιακή ατμόσφαιρα και τις παθιασμένες στιγμές με τον/την σύντροφό τους, τον οποίο επιλέγουν προσεκτικά και έχουν πάντα τον πήχη τους υψηλά -ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα.

Κριός

Η εκρηκτικότητα τον διακατέχει ακόμη και στο ερωτικό κομμάτι. Άλλωστε ο κυβερνήτης πλανήτης του Κριού, είναι ο Άρης, πλανήτης του σεξ και της δράσης. Το σεξ για τους Κριούς είναι ιδιαίτερα σημαντικό και το ζητούν όλο και περισσότερο. Ακόμη και όταν δεν κάνουν σεξ, το πιθανότερο είναι να το φαντασιώνονται.

Ταύρος

Είναι από τα καλύτερα ζώδια με τα οποία μπορείς να περάσεις το βράδυ σου. Αισθησιασμός, πολυτέλεια και έντονες ερωτικές στιγμές είναι το δυνατό σημείο του συγκεκριμένου ζωδίου. Ο Ταύρος είναι επίσης ένα ζώδιο που δίνει μεγάλη έμφαση στις αισθήσεις, γι' αυτό και του αρέσουν τα αγγίγματα και οι μυρωδιές. Ο έρωτας και το σεξ με έναν Ταύρο, θα αποτελεί μια ολόκληρη εμπειρία.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.

TAGS