ΖΩΔΙΑ

Πολύ πιθανό το ενδεχόμενο γάμου γι' αυτά τα ζώδια μέσα στο 2023


JTeam

25 Δεκεμβρίου 2022

Πολύ πιθανό το ενδεχόμενο γάμου γι' αυτά τα ζώδια μέσα στο 2023
Πως θα επηρεαστεί ο 7ος οίκος των σχέσεων και των δεσμεύσεων των παρακάτω ζωδίων

Οι αστρολογικοί δείκτες για το νέο έτος έχουν ήδη «μιλήσει» και ορισμένοι πλανήτες θα βρίσκονται στον 7ο οίκο των παρακάτω ζωδίων. Ο 7ος οίκος συνδέεται με τις σχέσεις, την δέσμευση, το τέλος του «εγώ» και την αρχή του «εμείς». Υπάρχουν πλανήτες που θα ευνοήσουν ιδιαίτερα τον 7ο οίκο των παρακάτω ζωδίων και αυτό σημαίνει πως αν σχεδιάζετε να πάτε τη σχέση σας ένα βήμα παρακάτω, τότε αυτό είναι πολύ πιθανό να συμβεί μέσα στο νέο έτος. Ας δούμε αναλυτικά ποια είναι τα ζώδια, τα οποία θα έχουν μεγάλη εύνοια και είναι πολύ πιθανό να ενώσουν τους δεσμούς τους με τους αγαπημένους τους το 2023:

Ζυγός

Οι εκπρόσωποι του ζωδίου σας από το ξεκίνημα του νέου έτους βρίσκονται ήδη για την προετοιμασία ενός γάμου, ενώ ο Μάιος του 2023 μπορεί να σας βρει πιο ερωτευμένους από ποτέ. Ακόμη δεν αποκλείεται να μεγαλώσετε την οικογένεια σας και αυτό να αποτελέσει το βήμα για επισημοποίηση μιας σχέσης.

Καρκίνος

Η προοπτική του γάμου έχει αρχίσει ήδη να φαίνεται και να σας προσφέρεται εύνοια για δέσμευση και στο πρώτο 5μηνο της χρονιάς. Από το καλοκαίρι και μετά μάλιστα, οι συγκυρίες θα είναι ακόμη πιο ευνοημένες και δεν αποκλείεται να ζήσετε το peak της ερωτικής σας σχέσης, καταλήγοντας σε έναν ονειρεμένο γάμο.

Ταύρος

Ως σταθερό ζώδιο ο γάμος και η μακροπρόθεσμη δέσμευση είναι πάντοτε δυο στοιχεία που σας ενδιαφέρουν. Το 2023 είναι ένα έτος στο οποίο και εσείς θα έχετε θετικές εξελίξεις στον 7ο οίκο σας και θα καταφέρετε να κάνετε το επόμενο βήμα παρέα με τον αγαπημένο σας. Ο Δίας περνά τον Μάη στο ζώδιο σας σχηματίζοντας εξάγωνο με τον Κρόνο, γεγονός πως δημιουργεί τις ιδανικές συνθήκες για μακροχρόνια δέσμευση.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.