ΖΩΔΙΑ

Ρομαντικές όψεις στον Ποσειδώνα τις επόμενες ημέρες - Ποια ζώδια επηρεάζονται


JTeam

23 Δεκεμβρίου 2022

Ρομαντικές όψεις στον Ποσειδώνα τις επόμενες ημέρες - Ποια ζώδια επηρεάζονται
Αφροδίτη και Ποσειδώνας φέρνουν συναισθήματα στην επιφάνεια, τρυφερές στιγμές και έντονο ρομαντισμό

Ο Ποσειδώνας από το ζώδιο των Ιχθύων θα σχηματίσει μέσα στις επόμενες ημέρες θα σχηματίσει ευνοϊκές όψεις εξαγώνου με τον Ερμή και την Αφροδίτη. Ποσειδώνας και Αφροδίτη σημαίνει ευχάριστες ρομαντικές στιγμές, έκφραση συναισθημάτων και καλύτερη δέσμευση.

Ποια είναι τα ζώδια που θα επηρεαστούν θετικά από τις συγκεκριμένες όψεις, αλλά και τι να περιμένουν τις επόμενες γιορτινές ημέρες ;

Καρκίνος

Τα εξάγωνα που θα σχηματίσει ο Ποσειδώνας με τον Ερμή και την Αφροδίτη θα ευνοήσουν ιδιαίτερα τις σχέσεις σας και θα σας προσφέρουν όμορφες στιγμές με το ταίρι σας. Το κλίμα των γιορτινών αυτών ημερών θα είναι πολύ ρομαντικό και θα νιώσετε την επιθυμία να εκφράσετε τα συναισθήματα σας και να βγάλετε προς τα έξω τις ευαισθησίες που κρύβετε μέσα σας. Θα νιώσετε ότι ο σύντροφος σας είναι εκεί για εσάς και μπορεί να σας κατανοήσει και να μπει στη θέση σας. Εκτός από τις διαπροσωπικές σχέσεις, αυτές οι όψεις μπορεί να φέρουν έμπνευση στο επαγγελματικό κομμάτι ή γνωριμίες οι οποίες με άτομα τα οποία θα σας βοηθήσουν να αναδείξετε τα ταλέντα σας. Σε κάθε περίπτωση, αυτό που έχετε να κάνετε είναι να είστε δεκτικοί και να μην κλείνεστε στον εαυτό σας μόνο και μόνο από ανασφάλεια.

Παρθένος

Οι ημέρες των Χριστουγέννων θα είναι άκρως ερωτικές και παθιασμένες για εσάς, αγαπητοί Παρθένοι. Τα εξάγωνα που θα σχηματίσει ο Ποσειδώνας με τον Ερμή και την Αφροδίτη μπορεί να φέρουν συναντήσεις με αγαπημένα πρόσωπα ή γνωριμίες με άτομα που θα σας βοηθήσουν να βγάλετε προς τα έξω την πιο ρομαντική και αισθησιακή σας πλευρά. Θα νιώσετε πολύ πιο άνετα μέσα στη σχέση σας και θα αισθανθείτε ότι το άλλο άτομο σας καταλαβαίνει απόλυτα και μπορεί να μπει στη θέση σας. Αντίστοιχα, και εσείς θα είστε πρόθυμοι να κάνετε ένα βήμα πίσω και να αφεθείτε άνευ όρων στο συναίσθημα.

Αιγόκερως

Ο Ερμής και η Αφροδίτη βρίσκονται στο δικό σας ζώδιο και αυτό το διάστημα σας βοηθάνε να βελτιώσετε τις σχέσεις σας, αλλά και την επικοινωνία σας με τους άλλους. Τα εξάγωνα που θα σχηματίσει ο Ποσειδώνας μέσα στις ημέρες των Χριστουγέννων θα φέρουν ρομαντισμό και ζεστασιά και θα νιώσετε ότι οι άλλοι ανταποκρίνονται στα συναισθήματα και τις επιθυμίες σας χωρίς να χρειαστεί να προσπαθήσετε πολύ γι’ αυτό. Όλα θα κυλάνε πιο ομαλά και θα μπορέσετε να έρθετε πιο κοντά στους αγαπημένους σας και να εκφράσετε όλα όσα σκέφτεστε, αλλά κυρίως όσα νιώθετε. Είναι λοιπόν η ώρα να αφήσετε στην άκρη τις ανασφάλειες σας και να δείξετε στους άλλους τι πραγματικά νιώθετε.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.

TAGS