ΖΩΔΙΑ

5 ζώδια που θα έχουν επανασυνδέσεις με πρώην μέσα στο 2023


JTeam

22 Δεκεμβρίου 2022

5 ζώδια που θα έχουν επανασυνδέσεις με πρώην μέσα στο 2023
Ανάδρομος Ερμής και Αφροδίτη έρχονται να φέρουν και πάλι στο προσκήνιο παλιούς έρωτες

Είναι γνωστό το story. Μετάνιωσε κατάλαβε το λάθος του και επιστρέφει και πάλι στον αγαπημένο του. Το θέμα είναι αν τελικά όντως θα δοθεί 2η ευκαιρία σε μια σχέση, και αν αυτή τη 2η φορά τα πράγματα θα είναι καλύτερα.

Ομολογουμένως κάθε περίπτωση και άνθρωπος είναι ξεχωριστός, ωστόσο η ενέργεια που φέρνουν Ερμής και Αφροδίτης για αυτά τα 3 παρακάτω ζώδια δείχνουν πισωγυρίσματα και επανασυνδέσεις με έρωτες του παρελθόντος.

Ταύροι / Αιγόκεροι

Ο πλανήτης Ερμής έρχεται και πάλι στο προσκήνιο με την πρώτη ανάδρομη πορεία του να πραγματοποιείται από 22/04/2023 στις μοίρες του Ταύρου έως και τις 15/05/23. Φυσικό επόμενο είναι, οι Αιγόκεροι και οι Ταύροι να έχουν έντονες σκέψεις για το παρελθόν, να αναπολούν στιγμές και να θέλουν και πάλι αγαπημένα τους πρόσωπα στο παρόν. Είναι πολύ πιθανό να είναι εκείνοι που θα πάρουν την πρωτοβουλία και θα κάνουν το πρώτο βήμα, προκειμένου να υπάρξει επανασύνδεση.

Παρθένοι

Η επόμενη αναδρομή του Ερμή είναι από 25/08/2023 (στις μοίρες του Παρθένου) έως 16/09/2023. Άμεσα επηρεάζονται οι Παρθένοι αλλά και οι Ταύροι, οι οποίοι θα έχουν τον Ερμή οι μεν στον 1ο τους οίκο και οι δε στον 5ο. Αυτό σημαίνει ότι είναι πολύ πιθανό να διεκδικήσουν ξανά έναν ή μια πρώην σύντροφο.

Τοξότης

2η και τελευταία αναδρομή του Ερμή μέσα στη χρονιά θα είναι από τις 14/12/2023 (στις μοίρες του Αιγόκερω) έως τις 2/01/2024 (στις μοίρες του Τοξότη). Αιγόκεροι και Παρθένοι είναι αυτοί που θα πρωταγωνιστήσουν και θα έχουν την τάση και την ορμή να διεκδικήσουν και πάλι έναν παλιό έρωτα.

Λέων

Τέλος, και για τους Λέοντες προβλέπεται μια σίγουρη επιστροφή αφού στις 24/07/23 θα υπάρξει ανάδρομη η Αφροδίτη στο ζώδιο τους, φέρνοντας έντονα συναισθήματα, αναμνήσεις και πόθους του παρελθόντος.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.

TAGS