ΖΩΔΙΑ

Xmas Ωροσκόπιο: Πώς θα είναι τα Χριστούγεννα για κάθε ζώδιο;


JTeam

21 Δεκεμβρίου 2022

Xmas Ωροσκόπιο: Πώς θα είναι τα Χριστούγεννα για κάθε ζώδιο;
Pexels
Τι ενέργεια και δρώμενα φέρνουν οι πλανήτες για το κάθε ζώδιο, μέσα στις επόμενες ημέρες

Έχουμε ξεκινήσει την αντίστροφη μέτρηση για τις γιορτές και είτε ανυπομονούμε να περάσουμε ξέφρενα και γιορτινά, είτε ήρεμα, χαλαρά και ξεκούραστα. Όπως και να έχεις κάνει τα σχέδια σου, υπάρχουν και τα άστρα τα οποία κάνουν την δική τους πορεία και επηρεάζουν διαφορετικά το κάθε ζώδιο.

Πώς θα κινηθούν οι πλανήτες για τις επόμενες ημέρες των Χριστουγέννων, αλλά και τι να περιμένει το κάθε ζώδιο;

Κριός

Ξέρεις πως να τραβάς την προσοχή αγαπητέ Κριέ και οι φετινές γιορτές δεν θα σου το στερήσουν αυτό. Στα οικογενειακά τραπέζια και όχι μόνο, το ενδιαφέρον θα πέσει για μια ακόμη φορά σε σένα, κάτι το οποίο επιζητάς και σ' αρέσει πολύ. Ο Ερμής ωστόσο θα βρίσκεται ανάδρομος στον Καρκίνο, γεγονός που θα σε κάνει πιο συναισθηματικό και κάπως ευέξαπτο, ενώ πολύ πιθανό να αναλογιστείς όλα όσα έζησες αυτή τη χρονιά.

Ταύρος

Το ταξίδι είναι πολύ πιθανό για εσάς τους Ταύρους. Ήλιος, Ερμής και Αφροδίτη θα βρίσκονται στον Αιγόκερω, γεγονός που σου δίνει τις τέλειες συνθήκες για ένα ταξίδι το οποίο θα τα έχει όλα. Από επικοινωνία, έρωτα και περιπέτεια. Ωστόσο ο Ερμής, ετοιμάζεται να ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του και αυτό σημαίνει πως εντάσεις, καθυστερήσεις και αναποδιές θα είναι μέσα στο πρόγραμμα. Πριν ξεκινήσεις για το ταξίδι σου, διπλοτσέκαρε τις αποσκευές σου.

Δίδυμος

Αυτά τα Χριστούγεννα θα είναι κάπως πιο ήρεμα και με πολύ κοντινά σου άτομα. Χάρη στον Ερμή και την Αφροδίτη, πλανήτες οι οποίοι θα βρίσκονται στον Αιγόκερω, σημαίνει πως οι φιλικές σου σχέσεις θα βρίσκονται στα καλύτερα τους για σένα Δίδυμε. Θα έρθεις ακόμη πιο κοντά με τα δικά σου άτομα, τα οποία θα σου δείξουν περισσότερη εμπιστοσύνη και εγγύτητα. Μη ξεχνάς όμως πως ο Ερμής ετοιμάζεται για την ανάδρομη πορεία και μάλιστα στο ζώδιο σου, επομένως χρειάζεται να προσέξεις λίγο τα όσα θα πεις, καθώς επίσης και να κάνεις ένα βήμα πίσω αποφεύγοντας παρεξηγήσεις.

Καρκίνος

Μάλλον είναι η στιγμή που θα γνωρίσεις τον/ την αγαπημένη σου στην οικογένεια σου. Ενδεχομένως να έχεις κάποιες ιδιαίτερες και ευαίσθητες συζητήσεις, οι οποίες θα σου προκαλέσουν στρες. Ωστόσο ο Δίας στον Κριό, σου δίνει ώθηση και στα επαγγελματικά σου αυτή την περίοδο.

Λέων

Τα Χριστούγεννα θα είναι μια μέρα αφιερωμένη στην οικογένεια σου Λέοντα. Θα έρθεις ξανά κοντά με τα αγαπημένα σου πρόσωπα και θα ζήσεις όλες τις παραδόσεις των ημερών. Ο ανάδρομος Ερμής που ετοιμάζεται να ξεκινήσει την πορεία του στους Διδύμους θα επηρεάσει και εσένα, προκαλώντας σου ίσως κάποια μελαγχολία και ανασφάλεια. Με πολλά ups & downs, τα Χριστούγεννα αναμένεται να είναι μια ιδιαίτερη και συναισθηματική ημέρα.

Παρθένος

Θα ζήσεις πολύ έντονα το πνεύμα των Χριστουγέννων και αυτό θα σε χαροποιήσει ιδιαίτερα. Τα πάντα γύρω σου θα φωνάζουν γιορτές και εσύ Παρθένε, θα το ζήσεις για τα καλά. Χάρη στον Δία ο οποίος βρίσκεται στον Κριό, θα σε κάνει να είσαι γενναιόδωρος και λαμπερός.

Ζυγός

Για σένα Ζυγέ, είναι πολύ πιθανό να ξυπνήσουν αναμνήσεις και μελαγχολίες. Ίσως λείπουν άτομα, και ίσως νιώθεις συναισθηματικά κενή και αυτό να ξεσπάσει με κάποιες εντάσεις, οι οποίες θα προκαλέσουν διαφωνίες. Οι στιγμές όμως με τους αγαπημένους σου και την οικογένεια σου, θα σε κάνουν να νιώσεις καλύτερα και να ξεχαστείς. Καλύτερα να μείνεις εκτός των social και να μην συγκρίνεις τον εαυτό σου, αυτές τις ημέρες.

Σκορπιός

Αυτά τα Χριστούγεννα θα είναι μοναδικά για σένα Σκορπιέ. Πιθανό να ταξιδέψεις πίσω στο σπίτι σου, να δεις φίλους και πρόσωπα από το παρελθόν σου και να έχεις έντονο ενθουσιασμό. Ο Δίας στον Κριό σε βοηθά να χαρείς τις φετινές γιορτές και να περάσεις ξεχωριστά αυτές τις ημέρες, μην αφήσεις τίποτα να στις χαλάσει και προσπέρασε ό,τι προκύψει.

Τοξότης

Γενναιοδωρία, πολυτέλεια και χαρά θα επικρατήσουν στο ζώδιο του Τοξότη. Διατήρησε την ηρεμία σου και μην αφήσεις τις παρεξηγήσεις από τον ανάδρομο Ερμή να επηρεάσουν τις σχέσεις με τα κοντινά σου άτομα αυτές τις ημέρες. Ακόμη φρόντισε να βάλεις ένα πρόγραμμα και να μην εξαντλήσεις τον εαυτό σου, πιστεύοντας ότι μπορείς να κάνεις τα πάντα μέσα σε μια μέρα.

Αιγόκερως

Με τον Ερμή και την Αφροδίτη στο ζώδιο σου, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα νιώθεις περισσότερη αυτοπεποίθηση από ποτέ, κάτι που θα καταλάβουν και οι γύρω σου. Είναι η στιγμή να λάμψεις, παρέα με φίλους και οικογένεια. Η κοινωνική σου ζωή έρχεται επίσης να ενισχυθεί φέρνοντας νέα πρόσωπα, ενδιαφέροντα και δραστηρίοτητες. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα βγεις εκτός προγράμματος αυτές τις ημέρες, αλλά μικρό το κακό.

Υδροχόος

Το να κλειστείς στον εαυτό σου είναι πάρα πολύ πιθανό για σένα Υδροχόε. Μπορεί να μην το συνηθίζεις, αλλά η επιρροή του Ήλιου, του Ερμή και της Αφροδίτης στον Αιγόκερω σε κάνει να αποφεύγεις τα πάρτι και τις έντονες κοινωνικές εκδηλώσεις των ημερών. Η ηρεμία, η χαλάρωση και η ξεκούραση θα αποτελέσουν προτεραιότητα σου και θα βρεις σύντομα τη γαλήνη σου. Ακόμη και η Σελήνη είναι στο ζώδιο σου και θα σε κάνει να νιώθεις συναισθηματικός/η, δίνοντας πραγματικά σημασία σε όσους εκτιμάς και σε νοιάζουν.

Ιχθύες

Πολλά θα τρέχουν αυτές τις ημέρες για εσένα Ιχθύ και θα προσπαθήσεις να βρεις χρόνο για όλα. Ωστόσο η οικογένεια σου θα είναι στο προσκήνιο, και θα περάσεις όμορφες και χαλαρές στιγμές με τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Χρειάζεται ωστόσο να δείξεις προσοχή στις ερωτικές σου σχέσεις, οι οποίες πιθανό να νιώσουν παραμελημένες. Είναι σημαντικό να κρατήσεις ισορροπίες.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.

TAGS