ΖΩΔΙΑ

Αυτά τα 3 ζώδια δεν συγχωρούν ποτέ στον έρωτα


JTeam

3 Ιανουαρίου 2023

Αυτά τα 3 ζώδια δεν συγχωρούν ποτέ στον έρωτα
3 ζώδια που δεν μπορούν να συγχωρέσουν στον έρωτα, αν νιώσουν πληγωμένοι

Είναι πολύπλοκες οι ανθρώπινες σχέσεις και αυτό γιατί και εμείς οι άνθρωποι χρειάζεται να κάνουμε αρκετή δουλειά με τον εαυτό μας, προκειμένου να μάθουμε να δημιουργούμε υγιείς δεσμούς. Τα λάθη, οι παρεξηγήσεις, το να πληγώσεις κάποιον, μαζί με άλλα πολλά, είναι και αυτά μέσα στο παιχνίδι. Κάθε άνθρωπος όμως, χειρίζεται διαφορετικά τα θέματα αυτά και πολλοί είναι εκείνοι, που αν το ποτήρι ξεχειλίσει τότε δεν έχει επιστροφή.

Ποια ζώδια είναι λοιπόν αυτά που δεν συγχωρούν με τίποτα στον έρωτα;

Κριός


Πρόκειται για ένα «εγκεφαλικό» και οξύθυμο ζώδιο. Αν νιώσει απιστία, τότε ο εγωισμός του δεν τον αφήνει να συγχωρέσει με τίποτα, όσο και αν το θέλει, όσος καιρός και αν περάσει. Ακόμη και αν περάσει ο θύμος στον Κριό, το μυαλό του θα το σκέφτεται ξανά και ξανά, ενώ το πιο πιθανό είναι να σου δείξει την πιο αυστηρή και οξύθυμη πλευρά του.

Σκορπιός

Είναι ζώδιο που κρατάει κακία, όσο κανένα άλλο. Όχι μόνο δεν πρόκειται να σε συγχωρέσει αν τον/ την πλήγωσες, αλλά θα ζητάει απεγνωσμένα εκδίκηση. Ακόμη και αν παραβλέψει την απιστία, να ξέρεις πως το πιθανότερο είναι να ετοιμάζει κάποιο μυστικό σχέδιο εκδίκησης.

Υδροχόος

Αυτό το ζώδιο του αέρα δυσκολεύεται να διατηρήσει πολύ στενές επαφές με τους γύρω του. Όταν όμως το κάνει, αγαπά βαθιά και αφοσιώνεται. Γι' αυτό και αν τον πληγώσεις, το πιθανότερο είναι να το πάρει πάρα πολύ βαριά. Τόσο βαριά, που θα κλείσει την πόρτα και δεν θα την ανοίξει ποτέ ξανά.

TAGS