ΖΩΔΙΑ

10/01: Εκκρεμότητες έρχονται στο προσκήνιο- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

9 Ιανουαρίου 2023

10/01: Εκκρεμότητες έρχονται στο προσκήνιο- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
Η Σελήνη στο ζώδιο του Λέοντα μέχρι το απόγευμα απέναντι από τον Κρόνο σας ωθεί να βάλετε όρια και πλαίσιο εκεί που ο προσωπικός σας χώρος παραβιάζεται από εξωγενείς παράγοντες

Από το απόγευμα και μετά η Σελήνη περνά στο ζώδιο της Παρθένου ενεργοποιώντας καταστάσεις οι οποίες έχουν μείνει σε εκκρεμότητα από τις αρχές Δεκεμβρίου ’22. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι.

Για τους Κριούς, σήμερα μέχρι το απόγευμα σας δίνετε η ευκαιρία να ασχοληθείτε με πράγματα τα οποία είναι περισσότερο ευχάριστα για εσάς. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, ενδέχεται σήμερα μέχρι το απόγευμα να δυσκολευτείτε να ολοκληρώσετε τις εργασίες που έχετε προγραμματίσει.Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, σήμερα προχωρήστε το πρόγραμμά σας κάνοντας σταθερά βήματα και δίνοντας αρκετό χώρο στις σκέψεις σας πριν πάρετε οποιαδήποτε απόφαση. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, η σημερινή ημέρα δεν είναι η καταλληλότερη για να λύσετε τα ζητήματα που είναι ανοιχτά στην καθημερινότητά σας.Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, η Σελήνη στο ζώδιό σας μέχρι το απόγευμα σας δίνει την δυνατότητα να έρθετε πιο κοντά στις επιθυμίες. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, η Σελήνη περνά στο ζώδιό σας σήμερα το απόγευμα δίνοντας χώρο για να ασχοληθείτε περισσότερο με δικά σας ζητήματα. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, η σημερινή ημέρα δεν είναι από τις ευκολότερες για εσάς γιαυτό κινηθείτε με ιδιαίτερη ευελιξία και διπλωματική στάση απέναντι σε ότι δεν είναι γνώριμο προς εσάς. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, πολλές συζητήσεις και επαφές σήμερα θα μπορούσαν να σας μπερδέψουν αντί να σας βοηθήσουν να βάλετε τις σκέψεις σας σε μια παραγωγική σειρά. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, σήμερα καλό θα είναι να μην ασχοληθείτε με πολλά πράγματα ταυτόχρονα γιατί λάθη καραδοκούν. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, ο Ερμής ανάδρομος στο ζώδιό σας, όπως έχουμε ξανά πει, είναι το κυριότερο πλανητικό δρώμενο το οποίο σας επηρεάζει άμεσα αυτή τη περίοδο. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, διάφορες σκέψεις περνούν από το μυαλό σας αυτή τη στιγμή και θα ήταν χρήσιμο να τις ταξινομήσετε με βάση τη σημαντικότητά τους. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, η Σελήνη από το απόγευμα και μετά περνά απέναντί σας βάζοντας τις σχέσεις σας και τις συνεργασίες σας σε προτεραιότητα. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.


Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.