ΖΩΔΙΑ

15/1: Προχωρήστε μπροστά χωρίς να εφησυχάζετε- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

14 Ιανουαρίου 2023

15/1: Προχωρήστε μπροστά χωρίς να εφησυχάζετε- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
Το πρωί η Σελήνη σε κενό πορείας στο ζώδιο του Ζυγού δεν θα είναι βοηθητική για σημαντικές δράσεις οπότε προγραμματίστε τις από τις 2μμ και μετά που θα περάσει στο ζώδιο του Σκορπιού. Ο κυβερνήτης του συγκεκριμένου ζωδίου, Πλούτωνας, κοντά στον Ήλιο θα δώσει την απαραίτητη ενέργεια ώστε μέσα στις επόμενες ημέρες να κάνετε βήματα που θέλετε. Ωστόσο, ο Ερμής είναι ακόμη για λίγες ημέρες ανάδρομος οπότε μην εφησυχάζετε. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι

Για τους Κριούς, προσπαθήστε σήμερα και αύριο να αποφύγετε οτιδήποτε μπορεί να σας φορτίσει και δώστε χώρο μόνο σε ότι μπορεί να αναπτερώσει το ηθικό σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, σχέσεις και συνεργασίες κινητοποιούνται σήμερα και αύριο γι αυτό δώστε τη πρέπουσα σημασία σε ότι ενδιαφέρον προκύπτει. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, ο Άρης στο ζώδιό σας έχει αρχίσει την ορθή του πορεία οπότε μπορείτε να πάρετε μία ανάσα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, ο Ερμής εξακολουθεί την ανάδρομή του πορεία απέναντι από το ζώδιό σας και είναι η κύρια πλανητική διέλευση για εσάς αυτό το διάστημα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, μια κατάσταση στην εργασία σας ή στην καθημερινή σας ρουτίνα είναι κινητοποιημένη αυτή τη περίοδο λόγω του Ερμή ανάδρομου και μπορεί να μην είναι εύκολο να σκεφτείτε καθαρά τί πρέπει να κάνετε. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, η επικοινωνία σήμερα με άλλους ανθρώπους ή οι ίδιες οι σκέψεις σας μπορούν να σας οδηγήσουν σε έναν παραγωγικό δρόμο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, θέματα αξιών κινητοποιούνται από το μεσημέρι και μετά και τα πλανητικά δρώμενα σας ζητούν να σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, η Σελήνη στο ζώδιό σας από το μεσημέρι και μετά σας αναζωογονεί και σας ωθεί να αφήσετε στην άκρη πράγματα που δεν προχωρούν ή δεν έχουν ιδιαίτερη αξία για εσάς. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, σε σκέψεις μπαίνετε σήμερα από το μεσημέρι και μετά ή νιώθετε την ανάγκη για άμεση ξεκούραση. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, ο Ήλιος στο ζώδιό σας πλησιάζει τον Πλούτωνα οπότε μέσα στις επόμενες ημέρες θα έχετε νέες πληροφορίες για κάτι που σας ενδιαφέρει ή/και θα προχωρήσει κάτι που επιθυμείτε. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, σήμερα και τις επόμενες 3-4 ημέρες καλό θα είναι να προχωρήσετε πιο αργά το πρόγραμμά σας και να δώσετε χώρο σε ότι σας ξεκουράζει ή σας αποφορτίζει. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, μια αλλαγή λαμβάνει χώρα αυτές τις ημέρες ή έρχονται κάποια νέα τα οποία θα είναι ιδιαίτερα σημαντικά για εσάς. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.