ΖΩΔΙΑ

16/1:Κινηθείτε σε γνώριμα εδάφη - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

15 Ιανουαρίου 2023

16/1:Κινηθείτε σε γνώριμα εδάφη - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
Οι πλανητικές επιρροές σήμερα είναι έντονες και μπορεί να φέρουν μια σχετική δυσαρμονία αν δεν είστε προσεκτική/ός και δεν κινηθείτε με ευελιξία μπροστά σε ένα δίλλημα.

Η Σελήνη, η Αφροδίτη και ο Ουρανός βρίσκονται σε δυσαρμονική σχέση γιαυτό δώστε την ενέργειά σας μόνο σε ότι γνωρίζετε καλά ή/και έχει οργανωθεί με τον καλύτερο τρόπο. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, δεν είναι η καταλληλότερη ημέρα για πολλές δράσεις ειδικά αν αφορούν οικονομικά ζητήματα ή νιώθετε κόπωση. Λειτουργήστε εκ του ασφαλούς και δώστε αρκετό χώρο σε ότι κινητοποιείται μπροστά σας.Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, οι πλανητικές ενέργειες σήμερα ενδέχεται να φέρουν στην επιφάνεια ζητήματα που σχετίζονται με σχέσεις ή/και συνεργασίες. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, η ώθηση που σας δίνει αυτή τη στιγμή ο Άρης ορθόδρομος στο ζώδιό σας είναι μεγάλη αλλά δεν είναι κατάλληλη ημέρα για πολλές δράσεις. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, η αίσθηση πως κάποια πράγματα δεν αλλάζουν μπορεί να σας απογοητεύσει σήμερα. Μην αποθαρρύνεστε αλλά μην πιέσετε και τις καταστάσεις σήμερα.Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, προσωπικά σας ζητήματα ή καταστάσεις στο σπίτι και την εργασία ενδέχεται να σας απασχολήσουν σήμερα. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, σήμερα λειτουργήστε με αυτονομία όσο δύσκολο και αν είναι αυτό. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Λειτουργήστε με ηρεμία και σταθερότητα και αφήστε σημαντικές ενέργειες για αύριο ή μία άλλη στιγμή.

Για τους Σκορπιούς, τα πλανητικά δρώμενα σας επηρεάζουν έντονα σήμερα γιαυτό λειτουργήστε με ασφάλεια κάνοντας μόνο σταθερά βήματα.Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, δύσκολη ημέρα για δράσεις και επαφές η σημερινή γιαυτό κινηθείτε εκ του ασφαλούς. Ασχοληθείτε μόνο με τα τρέχοντα και αφήστε σημαντικές ενέργειες για μία άλλη στιγμή. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, ο Ερμής ανάδρομος στο ζώδιό σας είναι αλήθεια πως σας ταλαιπωρεί το τελευταίο διάστημα ωστόσο δεν θα είναι για πολύ καιρό ακόμη. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, δύσκολη ημέρα η σημερινή για ενέργειες οι οποίες αφορούν και άλλους ανθρώπους. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, σήμερα αφιερώστε χρόνο σε πράγματα και καταστάσεις που σας ηρεμούν και σας ταξιδεύουν. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.