ΖΩΔΙΑ

Τα 3 ζώδια που θα σε διεκδικήσουν έντονα και με πάθος


JTeam

20 Ιανουαρίου 2023

Τα 3 ζώδια που θα σε διεκδικήσουν έντονα και με πάθος
Pexels
Τι είναι αυτό που κάνει τα 3 παρακάτω ζώδια να διεκδικήσουν έντονα και μέχρι τέλους

Κάποια ζώδια άμα βάλουν κάτι στο μυαλό τους, πόσο μάλλον σε ότι αφορά τον έρωτα, θα κάνουν τα πάντα για να το καταφέρουν. Διεκδικούν, προσπαθούν και με κάθε τρόπο επιχειρούν να κατακτήσουν αυτό που επιθυμούν.

Σε άλλα ζώδια, άμα κάτι τους φανεί ενδιαφέρον και πως αξίζει την προσοχή τους, θα θελήσουν να μάθουν τα πάντα. Και θα διεκδικήσουν εκείνον/ η που τους έχει τραβήξει την προσοχή και το ενδιαφέρον μέχρι τέλους.

Είναι πολλοί οι λόγοι που μπορούν να κάνουν κάποιον/ά να σε διεκδικήσει, ωστόσο αυτά τα 3 ζώδια, έχουν μια τάση παραπάνω να διεκδικούν έντονα και με πάθος αυτόν/η που επιθυμούν. Και ποια είναι αυτά;

Κριός

Κυβερνείται από τον Άρη, τον πλανήτη του πάθους και της επιθετικότητας και επίσης είναι ζώδιο της φωτιάς. Όλα αυτά τα στοιχεία δεν θέλουν και πολύ για να κάνουν έναν Κριό, να κυνηγήσει με πάθος αυτόν/η που επιθυμεί. Μάλιστα δεν σταματούν στο «όχι», όσες φορές και να τους το πεις. Δύσκολα θα τα παρατήσουν, ενώ αν αποφασίσουν πως σε θέλουν πραγματικά, το πιθανότερο είναι να σου δείξουν το πόσο καλοί είναι σε όλα, προκειμένου να σε εντυπωσιάσουν. Βέβαια, να έχεις κατά νου, πως ένας Κριός, όσο γρήγορα ερωτεύεται, τόσο γρήγορα μπορούν να φύγουν από έναν δεσμό.

Δίδυμοι

Είναι ζώδια τα οποία ενθουσιάζονται εύκολα, ενώ τους αρέσει να ζουν τη ζωή τους στα άκρα, να κάνουν συνέχεια νέες δραστηριότητες και να γνωρίζουν νέους ανθρώπους. Και ενώ καταπιάνονται με πολλά, άπαξ και κολλήσουν σε κάτι, δύσκολα ξεκολλούν. Το θέμα είναι να καταφέρεις να κεντρίσεις την προσοχή τους και να την κρατήσεις. Δεν έχουν πολλές εμμονές, όμως αν γίνεις μια εμμονή για έναν δίδυμο, το πιθανότερο είναι να σε καταφέρει με την αισιόδοξη και πνευματική φύση του.

Καρκίνος

Δεν είναι τυχαίο που οι Καρκίνοι στον αστρολογικό κύκλο, παρουσιάζονται ως καβούρια. Αν γραπωθούν σε κάποιον/α, τα συναισθήματα τους δεν τους αφήνουν σε ησυχία και σε εκείνους είναι πολύ δύσκολο να τα διαχειριστούν. Επίσης έχουν πολύ έντονες φαντασιώσεις και ρομαντισμό. Αυτό σημαίνει πως αν σε ερωτευτούν, θα νομίζουν πως έχουν βρει το άλλο τους μισό και μάλιστα θα στο δείξουν με κάθε τρόπο ξανά και ξανά.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.

TAGS