ΖΩΔΙΑ

26/01: Aνάγκη για ισορροπία - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

25 Ιανουαρίου 2023

26/01: Aνάγκη για ισορροπία - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
Η Σελήνη πέρασε στο ζώδιο του Κριού δίνοντας σας την ευκαιρία να λειτουργήσετε περισσότερο παρορμητικά διοχετεύοντας την ενέργεια σας σε κάτι περισσότερο δημιουργικό χωρίς δισταγμό. Το στοίχημα που γεννιέται με τη σύνοδο Σελήνης/Χείρωνα είναι να μπορέσετε να ισορροπήσετε καταστάσεις και να βρείτε τη χρυσή τομή που θα ενώσει ακόμη και αντίθετα πράγματα. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, η Σελήνη στο ζώδιο σας φέρνει στην επιφάνεια ζητήματα που αφορούν κυρίως σχέσεις και συνεργασίες. Η ενήλικη στάση, ακόμη και η ενήλικη υποχώρηση όπου αυτή είναι απαραίτητη για τη διατήρηση της ισορροπίας θα είναι σημαντικές ενέργειες. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, με σύνεση και καλό προγραμματισμό σήμερα η Σελήνη στον Κριό σας ενθαρρύνει να κάνετε αλλαγές και προσαρμογές με βάση τα δεδομένα που υπάρχουν στο σήμερα στην καθημερινή σας εργασία και ρουτίνα. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, ακόμη και αν διλήμματα προκύψουν σήμερα μπορείτε εύκολα να τα διαχειριστείτε και να προχωρήσετε την ημέρα σας. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, σήμερα οποιαδήποτε βιασύνη δεν θα σας βοηθήσει, με την Σελήνη στον Κριό να επηρεάζει πολύ προσωπικά σας θέματα και ζητήματα σπιτιού. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, η καλή επικοινωνία μπορεί να συνδέσει ακόμη και ασύνδετα πράγματα μεταξύ τους σήμερα με την Σελήνη στον Κριό μαζί με τον Χείρωνα. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, σήμερα μπορείτε να δείξετε τις ικανότητές σας με την Σελήνη στον Κριό ωστόσο η ευελιξία θα είναι το κλειδί που θα σας βοηθήσει να φέρετε εις πέρας το πρόγραμμα σας καθώς και υποχρεώσεις που μπορεί ξαφνικά να προκύψουν. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, η Σελήνη απέναντι από το ζώδιο σας σήμερα σας αναζωογονεί με κάποιον τρόπο και σας δείχνει τον πιο σύντομο δρόμο για να επιλύσετε θέματα που εξαρτώνται κυρίως από συνεργασία. Καλό θα ήταν να μην φορτωθείτε περισσότερες υποχρεώσεις επειδή το αντέχετε. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, τα πλανητικά δρώμενα σήμερα σας παροτρύνουν να ασχοληθείτε με ότι θελήσετε αλλά χρησιμοποιώντας πρακτικούς τρόπους. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, η Σελήνη στον Κριό σας βοηθά να ασχοληθείτε με πολλά πράγματα σήμερα ωστόσο θα ήταν ιδιαίτερα αποτελεσματικό αν σχετίζονται με τον κοινωνικό σας τομέα. Φίλοι μπορούν να είναι υποστηρικτικοί και να σας προσφέρουν την βοήθεια τους όπου εσείς τη χρειάζεστε. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, εξετάστε καλά τα πράγματα σήμερα με την Σελήνη στον Κριό μαζί με τον Χείρωνα πριν αποφασίσετε να αλλάξετε πορεία ή παραιτηθείτε από κάποια προσδοκία είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο.Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, σήμερα οτιδήποτε διευρύνει τις γνώσεις σας θα είναι όχι μόνο χρήσιμο αλλά και ελπιδοφόρο με την Σελήνη στον Κριό. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, σήμερα μπορείτε να εμπιστευτείτε και να νιώσετε χαρά μέσα από το μοίρασμα. Είναι καλή στιγμή για να αναπροσαρμόσετε μια ιδέα ή να κάνετε ένα είδος προσωπικής αναγέννησης. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.