ΖΩΔΙΑ

27/1: Αφροδίτη στους Ιχθείς μέχρι 19/2- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

26 Ιανουαρίου 2023

27/1: Αφροδίτη στους Ιχθείς μέχρι 19/2- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
Χωρίς απαραίτητα να το γνωρίζουμε η Αφροδίτη είναι ο αγαπημένος πλανήτης σε όλους. Περνάμε ολόκληρη τη ζωή μας προσπαθώντας να βρούμε την ευτυχία και την παραμονή σε αυτή. Οδηγούμαστε προς την αγάπη, καταναλώνουμε το μεγαλύτερο μέρος της ενέργειας μας για να εξασφαλίσουμε πόρους, να “επιθυμούμε” περισσότερα, να κερδίσουμε χρήματα. Αφηνόμαστε στην αγκαλιά ενός όμορφου τραγουδιού, ενός έρωτα και όλα τα παραπάνω είναι τα βασικά συστατικά της Αφροδίτης. Από σήμερα η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων μέχρι 19 Φεβρουαρίου. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι

Για τους Κριούς, η Αφροδίτη στο ζώδιο των Ιχθύων μέχρι 19/2 θα σας βοηθήσει κυρίως σε εσωτερικά θέματα και διεργασίες που σχετίζονται τόσο με τις σχέσεις σας γενικότερα όσο και με τα οικονομικά σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Αφροδίτη στο ζώδιο των Ιχθύων μέχρι 19/2 σας δίνει την ευκαιρία να πάρετε ικανοποίηση μέσα από τις συναναστροφές σας και τις επαφές με φίλους, συνεργάτες και ομάδες ανθρώπων. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, η Αφροδίτη στους Ιχθύες μέχρι 19/2 θα σας βοηθήσει κυρίως σε εργασιακά θέματα και ζητήματα που σχετίζονται με την καριέρα σας. Βαθύτερες επιθυμίες έρχονται στην επιφάνεια και ο τρόπος για να τις κατακτήσετε είναι η ευαισθησία σας και η ενσυναίσθηση. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, πολύ ευνοϊκή η θέση της Αφροδίτης στο ζώδιο των Ιχθύων για εσάς μέχρι 19/2 κυρίως σε τομείς όπου η σχέση και η συνεργασία είναι απαραίτητο στοιχείο. Νέα ενδεχόμενα δημιουργούνται και οι σχέσεις σας κερδίζουν έδαφος. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, η Αφροδίτη στο ζώδιο των Ιχθύων μέχρι 19/2 σας βοηθά να έρθετε σε επαφή με βαθύτερες προσωπικές σας ανάγκες και να ενσωματώστε μία περισσότερο ρομαντική προσέγγιση στις προσωπικές σας σχέσεις. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, η Αφροδίτη στους Ιχθύες, απέναντι από το ζώδιο σας, υπόσχεται να σας φέρει μία μεγάλη αγκαλιά και να σας βοηθήσει να δείτε τη ζωή σας στο σήμερα με μία διαφορετική ματιά. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Αφροδίτη στο ζώδιο των Ιχθύων μέχρι αρχές 19/2 σας βοηθά να ενώσετε ακόμη και αντίθετες καταστάσεις μεταξύ τους. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, με την Αφροδίτη στους Ιχθύες όμορφα πράγματα μπορούν να συμβούν ακόμη και αν υπάρχει μία μικρή απογοήτευση από το άμεσο παρελθόν. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, η Αφροδίτη στους Ιχθύες μέχρι 19/2 εστιάζει την δυναμική της σε προσωπικά σας ζητήματα και ότι αφορά γενικότερα το σπίτι, την οικογένεια και τις συνδέσεις σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, στο τομέα επικοινωνία και άμεσο περιβάλλον η Αφροδίτη στους Ιχθύες έρχεται να προσθέσει την ενέργειά της και να σας βοηθήσει μέσα από εμπνεύσεις και ανανεωμένες ιδέες να δημιουργήσετε νέες ευκαιρίες. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, μέχρι 19/2, η Αφροδίτη στους Ιχθύες θα σας βοηθήσει κυρίως σε ζητήματα που αφορούν την ασφάλειά σας είτε σε συναισθηματικό είτε σε υλικό επίπεδο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, η Αφροδίτη στο ζώδιό σας μέχρι 19/2 μόνο οφέλη μπορεί να σας φέρει μέσα σε αυτό το συγκεκριμένο διάστημα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.