ΖΩΔΙΑ

29/1: Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που προκύπτουν- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

28 Ιανουαρίου 2023

29/1: Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που προκύπτουν- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
Οι όψεις του Ήλιου με τον Άρη και του Ερμή με τον Ουρανό μπορούν να κάνουν ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα τη σημερινή ημέρα. Πρωτότυπες ιδέες έρχονται τις οποίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με ευκολία και θα βρείτε δημιουργικές διεξόδους νιώθοντας χαρά. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι

Για τους Κριούς, σήμερα είναι κατάλληλη μέρα να δείξετε στους ανθρώπους που αγαπάτε και εκτιμάτε την αξία που έχουν για εσάς. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, η Σελήνη στο ζώδιο σας συνδυαστικά με τα υπόλοιπα πλανητικά δρώμενα σήμερα σας σπρώχνουν να ασχοληθείτε με πολύ προσωπικά σας θέματα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, σήμερα μέσα από τις καταστάσεις μπορείτε να δείτε σε βαθύτερα επίπεδα τα «φρένα» που βάζετε η/ο ίδια/ος στον εαυτό σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, η αληθινή επικοινωνία είναι το κλειδί της ημέρας για εσάς. Ακούστε και μοιραστείτε αυτά που έχουν αξία για εσάς και τους ανθρώπους που αγαπάτε. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, σήμερα μπορείτε να ανακαλύψετε και να διαφωτιστείτε για κάτι που έχει πραγματική αξία για εσάς. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, σήμερα νιώθετε την ανάγκη να δείξετε την αξία σας, κυρίως σε όσους την αμφισβητούν. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, αυτή τη στιγμή σας δίνεται η ευκαιρία να φέρετε την ισορροπία εκεί που για κάποιους λόγους τον τελευταίο καιρό έχει χαθεί. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, η Σελήνη απέναντι από το ζώδιο σας συνδυαστικά με τις υπόλοιπες δυναμικές σήμερα σας βάζουν στη διαδικασία να ασχοληθείτε με τις σχέσεις και τις συνδέσεις σας γενικότερα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, η κατανόηση τόσο στις δικές σας ανάγκες όσο και των ανθρώπων γύρω σας είναι ιδιαίτερα σημαντική σήμερα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, η επαφή με άλλους ανθρώπους σήμερα παίρνει πιο γήινες αποχρώσεις. Η ανάγκη σας για επικοινωνία επικεντρώνεται σε πιο ουσιαστικά θέματα που θα έχουν αξία για εσάς στο χρόνο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, η ανάγκη σας να εξερευνήσετε νέες πηγές έμπνευσης είναι ιδιαίτερα κινητοποιημένη αυτές τις ημέρες. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, η διάθεση σας σήμερα επηρεάζεται έντονα από οτιδήποτε κεντρίζει το τομέα «αξίες» της ζωής σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.