ΖΩΔΙΑ

30/1: Ουρανός ορθόδρομος στον Ταύρο- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

29 Ιανουαρίου 2023

30/1: Ουρανός ορθόδρομος στον Ταύρο- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
Ο πλανήτης Ουρανός άρχισε την ορθή του πορεία στο ζώδιο του Ταύρου. Κατά την διάρκεια της ανάδρομής του πορείας μέσα από μια αίσθηση επείγουσας ανάγκης μας βοήθησε να δούμε ποίοι τομείς της ζωής μας χρειάστηκαν ένα είδος  ανανέωσης.

Τώρα, σε ορθή φορά, δίνει τη δυνατότητα να βάλουμε σε εφαρμογή αυτές τις σκέψεις, να απελευθερωθούμε από άκαμπτα μοτίβα και να προχωρήσουμε μπροστά. Αν γνωρίζουμε τις αλλαγές που πρέπει να λάβουν χώρα είναι ευκολότερο να βρούμε και τις λύσεις. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, ο Ουρανός άρχισε την ορθή του φορά δίνοντας την ευκαιρία σε εσάς να μπορέσετε να κάνετε κινήσεις οι οποίες στοχεύουν στην καλύτερη διαχείριση των οικονομικών σας πόρων. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, ο Ουρανός στο ζώδιό σας κατά την ανάδρομή του πορεία σας έφερε συνειδητοποιήσεις σχετικά με τον τρόπο που προβάλετε τα ταλέντα σας και συνδέεστε με το περιβάλλον γύρω σας. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, μπορεί η ανάδρομη πορεία του Ουρανού να σας έφερε πολλές σκέψεις ή να χρειάστηκε να μπείτε σε διαδικασία αλλαγών το προηγούμενο διάστημα ωστόσο ο σκοπός αγιάζει τα μέσα. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, ο Ουρανός στον Ταύρο σε ορθή φορά θα σας βοηθήσει να σταθείτε πιο σωστά και περισσότερο λειτουργικά σε τομείς που συνδέεστε με άλλους ανθρώπους. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, ο πλανήτης Ουρανός άρχισε την ορθόδρομή του πορεία φέρνοντας μαζί και ευκαιρίες σε επαγγελματικά θέματα ή έναν στόχο ζωής που έχετε θέσει το τελευταίο διάστημα. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, η δυναμική του πλανήτη Ουρανού εστιάζει την ενέργειά της μόνο σε θέματα τα οποία έχουν περιθώριο επέκτασης και ανάπτυξης. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, σε πολύ προσωπικούς σας τομείς εστιάζει τη δυναμική του ο πλανήτης Ουρανός είτε σε ανάδρομη είτε σε ορθή πορεία και είναι αλήθεια πως φέρνει τα πάνω κάτω κυρίως σε ψυχικό επίπεδο. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, ο Ουρανός απέναντί σας, σε ορθή φορά πια, σας ωθεί με θάρρος και αυτοπεποίθηση να διεκδικήσετε αυτό που σας ανήκει. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, η ορθόδρομη πορεία του Ουρανού σας βοηθά κυρίως σε καταστάσεις οι οποίες είναι ενεργές στην καθημερινή σας ρουτίνα, εργασία καθώς και σε θέματα υγείας είτε σε σωματικό είτε σε ψυχικό επίπεδο. ω

Για τους Αιγόκερους, γενικότερα ο Ουρανός στο ζώδιο του Ταύρου είναι μια πολύ ευνοϊκή θέση για εσάς παρόλο που κατά την ανάδρομή του πορεία μπήκατε στην διαδικασία να αλλάξετε πράγματα, κάτι που δεν σας αρέσει ιδιαίτερα. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, ο πλανήτης Ουρανός κατά την διάρκεια της ανάδρομή του πορείας έφερε στην επιφάνεια ζητήματα που σχετίζονται άμεσα με το σπίτι, την οικογένεια και την ιδιωτική σας ζωή. Ίσως η αλλαγή περιβάλλοντος, η αλλαγή κατοικίας να είναι κάποιες από αυτές. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, νέες ιδέες έφερε η ανάδρομη πορεία του πλανήτη Ουρανού σχετικά με κινήσεις που πρέπει να κάνετε στο άμεσο περιβάλλον σας. Επίσης, ενδέχεται αυτές οι κινήσεις να αφορούν άμεσα τις σχέσεις σας με συγγενείς και αδέλφια. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.