ΖΩΔΙΑ

05/02: Πανσέληνος στο άξονα Λέοντα/Υδροχόου-Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

4 Φεβρουαρίου 2023

05/02: Πανσέληνος στο άξονα Λέοντα/Υδροχόου-Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο
Σήμερα το απόγευμα η Πανσέληνος στον άξονα Λέοντα/Υδροχόου αυξάνει την ανάγκη για δημιουργική έκφραση και την ανάγκη για σεβασμό στην ελευθερία και το προσωπικό σας χώρο. Τα συναισθήματα διογκώνονται σε επίπεδο δραματικό, λόγω του Λέοντα, αλλά είναι αλήθεια πως τα υπόλοιπα πλανητικά δρώμενα και η συμμετοχή του πλανήτη Ουρανού σπρώχνουν προς αυτή τη κατεύθυνση. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι.

Για τους Κριούς, η συγκεκριμένη Πανσέληνος σας ζητά να έρθετε σε επαφή και να δείτε τις καταστάσεις και τους ανθρώπους γύρω σας περισσότερο από μια συλλογική οπτική. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, η σημερινή Πανσέληνος σας ωθεί να ασχοληθείτε με δραστηριότητες οι οποίες μπορούν να βοηθήσουν στη κοινωνικότητα και προβολή σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, η σημερινή Πανσέληνος σας βοηθά να κατανοήσετε σε βαθύτερο επίπεδο πόσο σημαντικό είναι να μπορέσετε να διευρύνετε τους ορίζοντές σας μέσω της γνώσης και των φιλοσοφικών αναζητήσεων. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, η συγκεκριμένη Πανσέληνος σας ωθεί να ακολουθήσετε βαθύτερα μονοπάτια τα οποία το κύριο μοτίβο για να έρθει η ανάπτυξη που επιθυμείτε είναι η αποδοχή. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, το φως της Πανσελήνου σας επηρεάζει άμεσα και ειδικότερα σε ότι αφορά τις συνεργασίες, τις σχέσεις σας και εκείνους που σας συνδέει ένας ιδιαίτερος δεσμός. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, η συγκεκριμένη Πανσέληνος σας ωθεί να ασχοληθείτε με κομμάτια των καθημερινών σας δραστηριοτήτων και να ανταμειφθείτε για τους κόπους σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, οτιδήποτε αφορά τη δημιουργική αυτό-έκφραση, αυτό-εκπλήρωση και καλλιτεχνικές αναζητήσεις είναι μέρος της συγκεκριμένης Πανσελήνου για εσάς. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, η υπομονή, η επιμονή και η ανοχή που δείχνετε στις καταστάσεις είναι ιδιότητες οι οποίες γνωρίζετε πολύ καλά πως μπορούν να σας οδηγήσουν στο αποτέλεσμα που προσδοκάτε. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, η συγκεκριμένη Πανσέληνος φωτίζει οτιδήποτε κινητοποιείται στο άμεσο περιβάλλον σας μέσω της επικοινωνίας, των σχέσεων και των μεταφορών. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, η συγκεκριμένη Πανσέληνος στοχεύει στην αναδημιουργία των δομών σας είτε σε συναισθηματικό είτε σε υλικό επίπεδο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, το φως της σημερινής Πανσελήνου σας επηρεάζει άμεσα δίνοντάς σας την δυνατότητα να κάνετε μεγάλες αλλαγές και να πάρετε σημαντικές αποφάσεις. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, το φως της συγκεκριμένης Πανσελήνου φωτίζει ασυνείδητες πλευρές σας και καταστάσεις που είναι κινητοποιημένες αυτή τη στιγμή στη ζωή σας με σκοπό να εκτιμήσετε πιο σωστά τη δυναμική τους. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.

TAGS